Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Aether 70 Arroyo Red

Osprey

DKK 2.199,95
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    Alsidig backpackerrygsæk til alle rejselystne sjæle

    Er du på udkig efter en super let rejserygsæk der både kan bruges til en vandretur i de norske fjelde, en overlevelsestur i Borneos jungle og en studietur til Rom, så er denne røde Aether 70 rygsæk lige noget for dig. Osprey har designet tasken i super lette materialer så den er let og komfortabel at have på. Derudover har rygsækken et hav af funktioner og egenskaber der alle sammen hjælper dig med at få en fantastisk rejse. Aether 70 er udstyret med en masse kompressionsremme der holder på taskens indhold og giver dig en mere stabil gang. Derudover er der i taskens design gjort plads til et hydreringssystem så du konstant har adgang til vand. Rummet til hydreringssystemet er placeret i en separat lomme tættest på ryggen, der gør det nemt at fylde dunken op uden at spilde vand ud over resten af oppakningen. Rygsækkens øverste lomme kan klikkes af og konverteres til en mindre bæltetaske, som du kan bruge på korte dagsture. Dette er super praktisk hvis du skal bo samme sted længere tid ad gangen og ikke har brug hele oppakningen hele tiden. Derudover har tasken også et AddOn-system der giver dig mulighed for at klikke en ekstra lille taske på rygsækken for ekstra opbevaring. Xena 85 er udstyret med det Osprey kalder Stow-on-the-Go, hvilket betyder at du nemt og hurtigt kan fastmontere dine vandrestave uden at tage tasken af. Dette er en kæmpe fordel, hvis du befinder dig i en situation hvor du hurtigt skal have mulighed for at bruge begge hænder. Aether 70 er et godt eksempel på Ospreys ekspertise inden for produktion af rejserygsække. Kombination af funktionalitet, design og lette og slidstærke materialer gør denne taske til et fantastisk køb og super god investering. Specifikationer:

    • Anbefalet vægt: 22-30 kg
    • Størrelse: 85 x 44 x 37 cm
    • Volume: 70 l (M), 73 l (L)
    • Nem adgang til rygsækkens hovedrum
    • Plads til sovepose og liggeunderlag
    • InsideOut kompresremmer
    Læg rygsækken i kurven, så sender vi den til dig så hurtigt som muligt.
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter