Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Supernova Jacket M Bud Green

Salomon

DKK 2.199,95
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    Supernova Jacket, en lækker ski og snowboard jakke fra Salomon med mange funktioner

    Supernova Jacket er en lækker skijakke med mange gode detaljer til dem der godt kan lide at røre sig på pisten, terrænparken eller ude i pudderet. Den bygger bro mellem de to designretninger klassisk racer skitøj og tøj til backcountry med rene linjer, letvægtsfor og aftagelig hætte. Den er klar til at carve hurtigt ned af pisten eller flyde gennem pudderet. Den er designet med specielt henblik på vandtæthed og aktivitet. Den har en active fit pasform hvilket betyder at den sidder tæt til kroppen så der er god bevægelsesfrihed. Den har en aftagelig justerbar hætte samt manchetter og aftageligt sneskørt til at forhindre sneen i at komme ind i jakken. Denne lækre jakke er lavet med Advancedskin Dry 10/10 teknologi som er en membran der gør jakken helt vandtæt og vindtæt samtidig med at huden kan ånde, og syningerne er tapede. Den er foret med Advanced skin warm 100G/M2. Denne avancerede teknologi regulerer din kropstemperatur optimalt til at holde kroppen varm hele tiden. Fiberfill fibrer reflekterer kropsvarmen og holder på varmen så man kan være komfortabel og varm også selvom tøjet er vådt eller efter adskillige vaske. Selve stoffet er en lækker sildebensvævet polyester. Der er fleece i kraven så den er behagelig mod huden og inderforet er en tætvævet polyamid nylon. Supernova Jacket har to fleeceforede lynlåslommer med klap til hænderne. I venstre lomme er der en fastsiddende microfiber klud til aftørring af skibriller, og i den højre er der en krog til nøgler. Der er også en brystlomme med tapet lynlås. Der er en liftkort lomme på venstre ærme, også med tapet lynlås. Inde i jakken er der en inderlomme med lynlås. Jakken lukkes med tovejs lynlås, velcro og knapper. Der er også udluftning under ærmerne med lynlåse og mesh så der ikke bliver for varmt i jakken under høj aktivitet. Der er et såkaldt sneskørt i jakken, som er et slags bælte forneden til at tage sneen der kommer op nedefra. Det kan justeres så det kommer til at sidde helt tæt. Det kan desuden også bruges til at sætte jakken fast på bukserne i samme serie. Det foregår ved at stropperne i sneskørtet fast om buksernes bæltestropper. Der er også justering for neden i jakken. I ærmerne er der både justering med velcro og tætsiddende lycramanchetter med advanced skin active dry, som er super effektivt til at få fugten væk fra huden så man holdes tør. Manchetterne er tætsiddende så der ikke slipper sne eller vind ind dén vej. Hætten kan tages af, justeres to steder og har en forlænget og forstærket skygge. Denne skijakke er perfekt til en tur i sneen, men også til en tur i skoven eller byen. Læg jakken i kurven, så sender vi den til dig hurtigst muligt

    Specifikationer

    • Yderstof: Advancedskin Dry 10/10 lamineret 100% polyester
    • Inderstof: 100% polyamid
    • For: Advanced Skin Warm Down polyester
    • Active fit pasform
    • Vægt str. M: 1100 g
    • Vand, vindtæt og åndbar
    • Justerbar hætte med for og forstærket skygge
    • 5 lommer
    • Justering og manchet i ærmerne
    • Justering forneden
    • Man kan sætte bukserne fast til jakken
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

    Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter