Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Chill Out BIB Pant Bud Green

Salomon

DKK 1.699,95
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    Chill Out BIB Pant, er et par en super lækre og miljøvenlige skibukser fra Salomon med mange gode funktioner

    Chill Out BIB Pant er et par lækre forede skibukser med mange gode detaljer til dem der godt kan lide at røre sig på pisten, terrænparken og på backcountry. De er designet med specielt henblik på vandtæthed, varm beskyttelse og komfortabel stretch. De har en relax fit pasform hvilket betyder at der er god plads og samtidig god bevægelighed. De har aftagelige seler og smæk så de kan bruges som almindelige bukser samt snefang forneden til at forhindre sneen i at komme ind. Disse lækre bukser er lavet med Clima Pro active som er deres mest åndbare og lette materiale og advancedskin dry 20/20 membran så de er helt vand og vindtætte samtidig med at huden kan ånde, og syningerne er tapede. De er foret med Advanced skin warm 60G/M2. Denne avancerede teknologi regulerer din kropstemperatur optimalt til at holde kroppen varm hele tiden. Fiberfill fibrer reflekterer kropsvarmen og holder på varmen så man kan være komfortabel og varm også selvom tøjet er vådt eller efter adskillige vaske. Selve stoffet er en behagelig tætvævet nylon med elastan så stoffet er elastisk. Der er fleece i linning og på bagen. Resten er foret med en tætvævet nylon. Inderforet er en svedtransporterende og elastisk nylon der følger kroppens bevægelser. Chill Out BIB Pant har mange to lynlåslommer med klap til hænderne, en benlomme med vandtæt lynlås og en baglomme med klap. Der er bæltestropper i taljen og udluftningslynlåse med mesh på siderne. Der er justering i taljen og for enden af buksebenene bagpå er der påsyet et kraftigt nylon bånd der beskytter bukserne mod slid og de skarpe skikanter. Der er også en kraftig belægning på indersiden som beskytter mod slid ved at støvlerne gnider mod hinanden. Bukserne er konstrueret sådan at der bliver maksimal bevægelsesfrihed. De er Bluesign certificeret Disse skibukser er perfekte til al vintersport, og begrænser dig ikke i dine udfoldelser. Læg bukserne i kurven, så sender vi dem til dig hurtigst muligt

    Specifikationer

    • Yderstof: ClimaPro Active (2-lags) lamineret 86% nylon, 14% elastane
    • Inderstof: 100% nylon og polyester fleece
    • For: 60g Actiloft insulation polyester
    • Vægt: 965 g
    • Vand, vindtætte og åndbare
    • aftagelige seler og smæk
    • Ventilation
    • Forstærkninger
    • 4 lommer
    • Justering i taljen
    • Bluesign certificeret
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter