Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
-50%
  • Ecco - Rugged Track Mocha Oil
  • Ecco - Rugged Track Mocha Oil

Rugged Track Mocha Oil

Ecco

DKK 1.598,- DKK 799,-
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    Kraftig og solid herresko


    Rugged Track Gore-Tex fra ECCO er en særdeles robust og alsidig herresko, hvor fokus er at give stabilitet og sikkerhed. Rugged Track Gore-Tex har en meget stærk ydersål i latexgummi med et dybt og varierende mønster, som giver et godt fast vejgreb på alt slags underlag.

    Skoens overdel er fremstillet i olieret nubucklæder, hvilket omfavner det fyldige look på en afslappet og rolig måde. Læderet tilbyder en komfortabel pasform, hvor det med tid former sig efter din fod. Samtidig er designet holdt i et klassisk low-cut, som støtter op om det flotte look og det komfortable fit.

    Indvendigt er en 7 mm vegetabilsk garvet indlægssål med ECFSTM, hvilket giver øget luftcirkulation for et behageligt indre klima. Mens en pålidelige Gore-Tex membran sørger for at give en 100% vandtæt beskyttelse af dine fødder.

    En PU mellemsål i skum er blevet direkte indsprøjtet i skoen og til sidst fodmonteret for at give en langvarig dæmpning og suveræn gangkomfort.

    PU mellemsål i skum for langvarig dæmpning og optimal gangkomfort. Dette gør skoen velegnet til korte vandreture i naturen, men den er også god som hverdagssko på arbejdspladsen eller derhjemme.

    Specifikationer
    • Olieret nubucklæder
    • Ydersål: Latexgummi
    • Mellemsål: PU skum
    • Membran: Gore-Tex

    Find flere herresko her
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter