Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Telt Vigor 5

Outwell

DKK 1.699,-
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    Nyd den skønneste panoramaudsigt i Vigor 5


    Vigor 5 er det helt ideelle Outwell telt til familien, der skal ud på telttur. Teltet er også perfekt til parret, der ønsker masser af plads og et skønt opholdsrum. Vi anbefaler, at man maksimalt er 4 personer i dette telt, så vil sovekomforten være i top.

    Vigor 5 har en stor sovekabine med plads til 5 personer. Sovekabinen er ophængt og nem at tage ud, hvis man ønsker det. Opholdsrummet er godt og rummeligt. I forlængelse af opholdsrummet er der et indbygget funktionelt solsejl, som tager af for sol og vind.

    I opholdsrummer er det udtageligbund med høje kanter. Det er på den måde let og enkelt at holde området pænt og rent.

    Vigor 5 har fine vinduer i opholdsrummet som nemt kan lukkes til, når det bliver mørkt eller man gerne vil opholde sig ugenert i teltet. Vinduerne er desuden tonede.

    Teltet er fremstillet i Outwell Outex 3000 materiale og har en vandtæthed på 3000 mm. Desuden er sømmene på teltet forseglede, således at tape forhindrer vand i at trænge igennem sømmene i oversejlet. Desuden er materialet behandlet med brandhæmmer, således at teltet opfylder de nyeste lovkrav til teltmaterialer.

    Outwell telte er dansk producerede telte, som alle er spækket med lækre detaljer og hvor der ikke er gået på kompromis med funktionaliteten.

    Designet på dette Outwell telt udnytter pladsen optimalt, samtidig holdes vægten og volumen på teltet nede, så det er lettere at have med på campingtur eller telttur. Udover dette lækre telt fra Outwell, kan du finde en masse andre som måske også er interessante at kigge på.

    Se mange flere lækre Outwell telte her.

    Her finder du manualen til opsætning af Outwell Vigor 5 teltet

    Dette velgennemtænkte telt er forbløffende rummeligt, og alligevel fylder det ikke meget, når det pakkes ned i den kompakte bæretaske. Teltet er praktisk at campere med overalt. Her er der plads til at stå oprejst, opbevare alt dit grej og indrette sovepladser til op til fem personer, hvilket gør teltet velegnet til småture med familie og venner. Fronten kan løftes op, så der skabes et overdækket udendørsområde, og taget har belægning, så der bliver dejligt mørkt om natten.

    Specifikationer:
    • Oversejl: Outtex® 3000 (100% polyester taft) med tapede syninger
    • Vandsøjletryk: 3000 mm
    • Antal personer: 5
    • Stangkonstruktion: Glasfiber / Stål
    • Stænger: Duratec glasfiber 8.5/11/11-12.5 mm, Stålstænger 16 mm
    • Indertelt: Åndbar 100% polyester
    • Materiale på bund: 100% polyethylen, dobbelt coated 10.000 mm vandsøjletryk
    • Størrelse (pakket): 29 x 67 cm
    • Vægt: 9.8 kg
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

    Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter