Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Universal Tilbygning Size 3 2019

Outwell

DKK 2.619,95
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    Vandtæt og rummelig tilbygning til Outwell-telte


    Universal Tilbygning str. 3 er en del af en serie af telttilbygninger fra Outwell. Serien rangerer fra de mindre str. 1 og str. 2 til de større str. 4 og str. 5.

    Tilbygning str. 3 passer til alle Outwell-telte, der har en bredde på mellem 310 og 330 cm. Den passer eksempelvis perfekt til Roseville 4SA, Airville 4SA eller Broadlands 5A.

    Telttilbygningen er let at slutte til hovedteltet, og den giver den ekstra plads og rummelighed, man ofte kunne ønske sig. Gennem dens store vinduer trænger der en dejlig mængde lys ind, hvilket gør det rart at opholde sig i tilbygningen. Vinduerne er tonede for at skærme af for solens stråler samt for at give en fornemmelse af privatliv i teltet.

    Ønsker man at åbne op for den natur, man befinder sig i, kan telttilbygningen lukkes op i begge sider. Den har desuden en åben front, der er perfekt, hvis man vil nyde den friske luft.

    Er det vådt på turen, kan man vide sig sikker på, at teltilbygningen - såvel som Outwell-teltet den tilsluttes - holder tørt. Tilbygningen er fremstillet i et materiale, der kan klare et vandsøjletryk på helt op til 4000 mm. Desuden er alle sømme tapeforseglede, hvilket garanterer, at vand ikke kan trænge ind.

    Også i blæsevejr står tilbygningen stabilt takket være Outwell Power Stability Sysem, der med stive stålstrænger sikrer stabilitet. Desuden gør dette system, at oversejlet ikke kan hænge, og ståhøjden er dermed altid en garanti.

    Opstilling og nedtagningen af tilbygningen er nemt og overskueligt, hvilket giver jer mere tid til at nyde det, I er taget afsted for.

    Den medfølgende transporttaske gør det let at håndtere og transportere tilbygningen.

    Specifikationer:

    • Materialer, oversejl: Outtex 4000 Select, 100 % polyester
    • Stangkonstruktion: Stål
    • Stænger: Stålstang 19 mm
    • Størrelse (pakket): 78 x 21 x 21 cm
    • Vægt: 11 kg
    • Farve: Grå
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

    Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter