Butikker & kundeservice: 33213030
1-3 dages levering
Byt og afhent i butik
Gratis fragt fra 399,- i DK
Outwell - Universal Tilbygning Size 3 2019
  • Outwell - Universal Tilbygning Size 3 2019
  • Outwell - Universal Tilbygning Size 3 2019

Universal Tilbygning Size 3 2019

Outwell

DKK 2.619,95
På lager

Vandtæt og rummelig tilbygning til Outwell-telte


Universal Tilbygning str. 3 er en del af en serie af telttilbygninger fra Outwell. Serien rangerer fra de mindre str. 1 og str. 2 til de større str. 4 og str. 5.

Tilbygning str. 3 passer til alle Outwell-telte, der har en bredde på mellem 310 og 330 cm. Den passer eksempelvis perfekt til Roseville 4SA, Airville 4SA eller Broadlands 5A.

Telttilbygningen er let at slutte til hovedteltet, og den giver den ekstra plads og rummelighed, man ofte kunne ønske sig. Gennem dens store vinduer trænger der en dejlig mængde lys ind, hvilket gør det rart at opholde sig i tilbygningen. Vinduerne er tonede for at skærme af for solens stråler samt for at give en fornemmelse af privatliv i teltet.

Ønsker man at åbne op for den natur, man befinder sig i, kan telttilbygningen lukkes op i begge sider. Den har desuden en åben front, der er perfekt, hvis man vil nyde den friske luft.

Er det vådt på turen, kan man vide sig sikker på, at teltilbygningen - såvel som Outwell-teltet den tilsluttes - holder tørt. Tilbygningen er fremstillet i et materiale, der kan klare et vandsøjletryk på helt op til 4000 mm. Desuden er alle sømme tapeforseglede, hvilket garanterer, at vand ikke kan trænge ind.

Også i blæsevejr står tilbygningen stabilt takket være Outwell Power Stability Sysem, der med stive stålstrænger sikrer stabilitet. Desuden gør dette system, at oversejlet ikke kan hænge, og ståhøjden er dermed altid en garanti.

Opstilling og nedtagningen af tilbygningen er nemt og overskueligt, hvilket giver jer mere tid til at nyde det, I er taget afsted for.

Den medfølgende transporttaske gør det let at håndtere og transportere tilbygningen.

Specifikationer:

  • Materialer, oversejl: Outtex 4000 Select, 100 % polyester
  • Stangkonstruktion: Stål
  • Stænger: Stålstang 19 mm
  • Størrelse (pakket): 78 x 21 x 21 cm
  • Vægt: 11 kg
  • Farve: Grå

Relaterede produkter