Butikker & kundeservice: 33213030
1-3 dages levering
Byt og afhent i butik
Gratis fragt fra 299,- i DK
Ecco - Offroad Black Pull Up
  • Ecco - Offroad Black Pull Up
  • Ecco - Offroad Black Pull Up

Offroad Black Pull Up

Ecco

DKK 900,-
På lager

Tag solid komfort og gode egenskaber med på tur


Disse lækre sandaler fra Ecco er en robust og komfortabel løsning, når vejen er lang og vejret varmt.

Sandalerne er fremstillet med den smarte og innovative FLUIDFORM teknologi, hvor flydende materiale sprøjtes ind i en anatomisk konstrueret læste og derved skaber et solidt og godt fundament for din fod.

Sandalerne består af det slidstærke og komfortable nubuck læder, der sidder optimalt og let spændes ind. Remmene er foret med det bløde neopren, der øger komforten og sørger for, at du ikke får gnavesår.

Ydersålen består af gummi, der griber om underlaget og lader dig stå fast og sikkert uanset hvor glat der er, mens mellemsålen består af P.U skum med FLUIDFORM teknologi, der er både stødabsorberende og støttende.

Sålen er dertil behandlet med mikrofiber, der er blødt og behageligt og som absorberer fugt og sved. På den måde holdes dine fødder komfortable og tørre, når det er varmt og aktiviteten er høj.

Sandalerne gør brug af den innovative RECEPTOR® teknologi, der består af en cirkelformet hælkonstruktion, en smart gelenk og sålstruktur. Det betyder sandalerne støtter op om fodens naturlige bevægelser.

Med Offroad Black Pull Up er du sikret hårdfør komfort og stilrent design.

Specifikationer
  • Materiale: sandal: nubuck læder, ydersål: gummi, mellemsål: P.U skum m. FLUIDFORM, for: neopren
  • RECEPTOR® teknologi


Relaterede produkter