Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Knightdale 7PA Outwell Telt Model 2020

Outwell

DKK 7.799,-
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    Vandtæt og fleksibelt lufttelt til 7 personer - en bestseller til den gode familietur



    Outwells Knightdale 7PA har tre zoner med sovepladser, hvor op til 7 personer kan overnatte.

    Luftteltets Premier-sovekabiner har mørkte tagpaneler samt mørke sider for at skabe de bedst mulige rammer for en god nattesøvn. De åbnes og lukkes med Outwells særlige Quick and Quiet Doors, som ved hjælp af magnetlukninger gør det muligt at gå lydløst ind og ud af kabinerne.

    Den tredje sovekabine kan flyttes rundt, så teltet udnyttes bedst muligt efter jeres ønsker og behov. Eksempelvis kan kabinen placeres i yderzonen, hvilket vil give et dejligt stort opholdsrum til hyggestunder.

    Inderkabinen er også perfekt til opbevaring, hvis ikke man ønsker at fjerne den helt for at få et større telt. Mulighederne er mange!

    Det er ikke kun kabinerne, der udgør fleksibiliteten i Outwells Knightdale 7PA. En dør i teltets side giver fleksibel adgang ind og ud, og teltfronten kan åbnes helt op, hvis man vil nyde den friske luft.

    Her sikrer en heldækkende netventilation, at der ikke kommer ubudne gæster - insekter eller andre smådyr - ind i jeres telt.

    Indendørs er komforten i højsædet. Præformede lutstænger giver en god ståhøjde og skaber rummelighed.

    Herudover er der store vinduer med et skønt lysindfald. Disse er dog tonede, så I har en fornemmelse af privatliv, når I opholder jer i teltet. Skulle man ønske at lukke helt eller delvist af for omverdenen, kan man benytte sig af fikspunktgardinerne, der gør det dejligt let at afskærme udvalgte dele af de store vinduer.

    For at skabe en god og indbydende atmosfære i teltet, er oversejlet fremstillet i lyse, varme farvetoner. Outwells Hook Track System gør det muligt at hænge genstande på op til 1,5 kg. op, hvilket både kan være utrolig praktisk og hyggeligt.

    Der et et godt ventilationssystem i teltet, så luften forbliver god. Rear Ventilation System sikrer sammen med regntætte ventilationsåbninger under frontseglet, at luftcirkulationen er i top. Det er derfor også behageligt at opholde sig i teltet i længere perioder, hvis eksempelvis vejret skulle opfordre til dette.

    Der er heller ingen bekymring i vente hvad angår teltets pålidelighed i udfordrende vejr. Knightdale-teltet er 100 % vandtæt med tapeforseglede sømme og vandtætte lynlåse, og Outwell Wind Brace System sikrer stabilitet i stormvejr. Der er forstærkninger ved alle stropper, og teltmaterialet er desuden brandhæmmende.

    Luftteltet kommer med en komprimerbar transporttaske, så det er nemt og enkelt at få det med på tur. Der medfølger en luftpumpe, og brugervenlige ventiler gør det let at sætte op og pakke ned. På den måde kan du bruge din tid og energi på det, du er taget afsted for!

    Specifikationer:

    • Antal personer: 7
    • Rum: Tre sovekabiner og ét opholdsrum
    • Vandsøjletryk: 4000 mm.
    • Stangkonstruktion: Oppustelig
    • Materialer, oversejl: Outtex 4000 Select, 100 % polyester
    • Materialer, indertelt: Åndbar, 100 % polyester
    • Materialer, bund: Dobbeltcoated vandtæt, 100 % polyethylen
    • Farve: Blå
    • Størrelse (pakket): 100 x 46 x 46 cm
    • Vægt: 30,1 kg

    Vi forhandler også andre populære lufttelte fra Outwell. Se eksempelvis Airwille 6SA eller Roseville 6SA.
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter