Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Nevada 5P Outwell Telt Model 2020

Outwell

DKK 6.559,95 DKK 4.699,-
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    Tunneltelt med rigelig plads til op til 5 personer


    Nevada er et mega lækkert telt med plads til op til 5 personer, som egner sig rigtig godt til campingferier i bil, da det vejer lidt, men til gengæld har meget høj komfort - Det er næsten som et lille hus.

    Teltet har 2 Master-sovekabiner, som er mørke, hvilket giver en bedre søvn. De har også ekstra plads i både bredde og højde, så i har mulighed for at have campingmøbler derinde. Dørene hertil har magnet-lukning, så man ikke larmer, hvis man skal op om natten.

    Det store opholdsrum har med sine 205 cm fuld ståhøjde, samt stejle vægge for endnu bedre pladsudnyttelse. Hele fronten kan åbnes, hvortil der medfølger et myggenet, som kan sættes op i stedet. Der findes desuden en ekstra dør i siden, som er overdækket for at give læ for regn og sol.

    De mange, store vinduer i opholdsrummet giver masser af dagslys, men kan også dækkes til med lynlåsgardinerne. Vinduerne er desuden tonede, hvilket beskytter mod UV-stråler og giver mere privatliv.

    Derudover er teltet vandtæt (6000 mm) og har tapede syninger, samt overdækkede ventilationsåbninger, så regn ikke kan trænge ind nogen steder. Ventilationsåbningerne mindsker også dannelsen af kondens.

    Lommerne i inderteltet lader dig opbevare mindre genstande såsom mobil, briller, penge, nøgler, etc. Dertil er der kabelgennemføringer i både oversejl og indertelt. Yderligere, giver HookTrack systemet mulighed for at hænge ting op, som f.eks. lamper og tøj.

    Specifikationer:
    • Oversejl: Outtex® 6000 Pro, 100% polyester
    • Vandsøjletryk: 6000 mm
    • Antal personer: 5
    • Stænger: Duratec glasfiber 8,5/11/12,5 mm
    • Indertelt: Åndbar, 100% polyester
    • Bundmateriale: Dobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
    • Pakket størrelse : 90 x 41 x 41 cm
    • Vægt: 21,1 kg
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

    Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter