Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Willwood 5 Outwell Telt Model 2020

Outwell

DKK 3.399,-
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    Vandtæt og robust 5 personers telt i et lysgivende design


    Willwood 5 er den lidt mindre udgave af det anbefalelsesværdige Willwood 6 telt til 6 personer.

    Willwood 5 rummer soveplads til 5 personer. Teltet har to Premier-sovekabiner, der begge er udstyret med Dark Inner-mørklægningteknologi, som bevirker, at kun en minimal mængde lys trænger ind gennem kabinernes vægge. Dette skaber idéelle rammer for en god nattesøvn, hvilket er essentielt på den gode tur!

    Teltets opholdsrum er derimod designet med store sidevinduer, så der er meget lysindfald, der kan nydes. Det dybe solsejl er en særlig detalje ved Willwood-teltene som er perfekt til solskinsfyldte dage.

    Willwood 5 er dog yderst vandtæt og robust i tilfælde af dårligt vejr, og takket være et godt ventilationssystem, er det rart at opholde sig inde i teltet - også i længere perioder.

    Tapeforseglede sømme sikrer, at vand ikke trænger ind i teltet selv ved kraftig regn. Et pålideligt stabiliseringssystem sørger for, at teltet står godt i stærke vinde, så I trygt kan opholde jer indendørs i blæsevejr.

    Med stejle sider kan pladsen i teltet udnyttes optimalt, og ståhøjde i fællesrummet gør det komfortabelt at opholde sig indendøre. Skulle det ønskes at regulere enten lysindfald eller nysgerrige blikke, bliver I glade for de fleksible fikspunktgardiner.

    Det veludviklede Outwell Hook Track System muliggør ophængning af lamper eller andre genstande på op til 1,5 kg. - så kan teltet både gøres personligt og endnu mere praktisk.

    Teltets Duratec stangsystem er fleksibelt og let at håndtere, så opsætning og nedtagning ikke skal give anledning til problemer.

    Skulle tanken om et telt helt uden teltstænger friste, anbefaler vi Outwells Airwille 6SA eller Roseville 6SA, der begge er oppustelige lufttelte til 5-6 personer.

    Specifikationer, Outwell Willwood 5:

    • Antal personer: 5
    • Rum: 3 fordelt på to sovekabiner og et opholdsrum
    • Materialer, overtelt: Outtex 4000 select, 100 % polyester
    • Materialer, indertelt: Åndbar, 100 % polyester
    • Bundmateriale: Dobbeltcoated
    • Stangkonstruktion: Glasfiber
    • Vandsøjletryk: 4000 mm.
    • Farve: Grøn
    • Størrelse (pakket): 73 x 35 x 35 cm
    • Vægt: 21,1 kg

  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter