Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Airwille 6SA Outwell Telt Model 2020

Outwell

DKK 10.899,-
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    Stort, vandtæt 6 personers lufttelt med alsidig indgangsbygning og opholdsfløj


    Outwell Airville 6SA er et rummeligt og praktisk kvalitetstelt i Superior Air-serien med to store sovekabiner og et opholdsrum, hvor der er plads til alle.

    Der er mange anvendelsesmuligheder af teltets fællesrum, som også kan åbnes helt op, så man får glæde af en alsidig veranda eller opholdsfløj, hvor naturen kan inviteres med ind.

    Sovekabinerne har opbevaringsplads, og der er desuden mørklæggende tagpaneler og lydløse magnetbånd i indgangen, så du kan sove bedst muligt på din tur. Ønskes der mere pladskomfort, kan man med fordel sove færre end seks personer i teltet.

    Helt nyt ved Airville-serien er den nye Wing Louge, der kan fungere som eksempelvis et afslapningsområde eller give ekstra spiseplads. Plads har du også meget af i højden med ståhøjde i alle teltrum, hvilket gør teltet utrolig rummeligt.

    Der er tænkt for at maksimere komforten og muliggøre at et godt indeklima i teltet bibeholdes selv på lange ture, og med Outwells veludviklede Rear Ventilation System og skjulte mesh-paneler i siderne får du frisk luft i dit Airville 6SA telt døgnet rundt.

    Foruden at føle sig komfortabel er det også vigtigt at føle sig tryg, og Outwell har sikkerhed i højsædet. Airville 6SA er ligesom de øvrige telte i serien fremstillet i brandhæmmende materialer, og teltets barduner er selvlysende, så de ses både i dårligt vejr og i mørke. Tilmed er Superior Air-teltene - foruden naturligvis at være vandtætte - utrolig modstandsdygtige over for vind, og luftteltene står stabilt i blæst helt op til stormstyrke 10.

    Outwells Power Air Sytem gør Airville 6SA utrolig nemt at sætte op og sikrer en høj ydeevne. Teltet oppustes hurtigt med den medfølgende luftpumpe, og der er ingen stænger - og altså ingen spildtid. På den måde kan du få mest muligt ud af din ferie!

    For at gøre tiden indendørs i teltet så hyggelig som muligt, kan du med teltets Hook Track System ophænge lamper eller andre genstande på op til 1,5 kg. Mulighederne er mange!

    Outwells bestseller Airville fås også i en mindre variant, Airville 4SA. De øvrige telte i Superior Air-serien, som du kan købe her på siden, er Roseville 6SA og Roseville 4SA.

    Specifikationer, Airville 6SA:
    • Antal personer: 6
    • Rum: Tre rum fordelt på to sovekabiner og ét opholdsrum (Wing Lounge giver større opholdsrum uden at øge teltets længde)
    • Materialer: 100 % polyester (oversejl: Outtex 6000 pro)
    • Bundmateriale: Dobbeltcoated, vandtæt 100 % polyethylen)
    • Vandsøjletryk: 6000 mm
    • Stangkonstruktion: Oppustelig
    • Ventilation: Power Air System luftkanaler
    • Farve: Navy Night
    • Størrelse (pakket): 95 x 50 x 50 cm
    • Vægt: 41,3 kg

  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter