Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Roseville 4SA Outwell Telt Model 2020

Outwell

DKK 7.599,-
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    Vandtæt og slidstærkt 4 personers telt med fleksible indretningsmuligheder


    Outwell Roseville 4SA lufttelt er et praktisk telt med to Master-sovekabiner og et opholdsrum med flytbar front - perfekt til udflugter i al slags vejr!

    De to komfortable sovekabiner kan rumme op til 4 personer men kan for større komfort også med fordel benyttes af færre. Med de indvendige 'Dark Inner'-paneler og 'Quick and Quiet'-døre bliver din nattesøvn hverken generet af for meget lys eller lyd, når du er afsted på tur.

    Roseville-teltets fleksible opholdsrum kan udvides takket være den flytbare front og det medfølgende 3rd zone groundsheet, som udover at skabe mere overdækket indvendig plads også kan danne en overdækket entré udenfor teltets frontdør.

    Selv i dårligt vejrer det ideelt at opholde sig i det vandtætte Outwell telt, hvor opholdsrummet har ståhøjde. Hyggen er i top med lyst overtag og varme farvetoner, der skaber en behagelig atmosfære i teltet. Desuden muliggør teltets HookTrack System ophængning af lamper eller andre genstande på op til 1,5 kg, og teltet kan indrettes og personliggøres præcis, som man bedst kan lide det.

    Tonede vinduer giver en fornemmelse af privatliv og reducerer indtrængning af sollys på varme dage, hvis man skulle have brug for en pause fra solens bagen. Herudover har fordøren net, der kan give frisk luft i teltet uden at myg eller andre uønskede insekter følger med ind.

    Det er ingen sag at fylde og tømme luftteltet gennem de brugervenlige og pålidelige ventiler. Desuden giver justerbare pløkstropper fleksible opsætningsmuligheder alt efter hvad du har behov for. Et lufttelt fra Outwell er et ideelt valg, hvis du vil have mest mulig tid til at nyde dine omgivelser!

    Outwell er kendt for materialer af høj kvalitet, og teltene i Roseville-serien er ingen undtagelse. Roseville 4SA er fremstillet af slidstærkt, åndbart polyester og har desuden areodynamisk stormbeskyttelse i form af skjulte stænger, der sikrer, at teltet står stabilt selv i meget blæsende vejr. For et større telt med samme kvaliteter se eksempelvis Outwell Roseville 6SA.

    Specifikationer, Roseville 4SA:

    • Antal personer: 4
    • Rum: Tre rum fordelt på to sovekabiner og ét opholdsrum
    • Materialer: 100 % polyester (oversejl: Outtex 6000 pro)
    • Bundmateriale: Dobbeltcoated, vandtæt 100 % polyethylen
    • Vandsøjletryk: 6000 mm.
    • Stangkonstruktion: Oppustelig
    • Ventilation: Power Air System luftkanaler
    • Farve: Navy Night
    • Størrelse (pakket): 98 x 44 x 44 cm
    • Vægt: 30,1 kg.
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter