Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Skuta Mid Proof Eco Women

Haglöfs

DKK 799,-
På lager
  • Beskrivelse

    Behagelig vandrestøvle med et bæredygtigt fodaftryk


    Denne komfortable støvle fra Haglöfs har en overdel af tekstil og miljøvenligt ruskind, der er imprægneret uden fluorcarbon. Den er ideel til både vandreture og hverdagsbrug - en praktisk og tidsløs klassiker med et funktionelt og flot design.

    Vandrestøvlen sidder godt på foden og er utrolig behagelig at have på. Den har en bred forfodsfacon for ekstra komfort og en GelTM bagfodsaffjedring, der giver god støddæmpning. Med en EVA-mellemsål i høj kvalitet kan du gå langt uden at få ømme fødder, og det innovative pigmønster sikrer høj friktionsmodstand og stabilitet på din vej.

    Støvlens hæl er belagt med en særlig form for slidstærkt gummi, AHAR+, der øger modstandsdygtigheden og desuden bidrager til et godt fodfæste. Tåen på støvlen er forstærket med ruskind.

    Med sit mellemhøje skaft er vandrestøvlen dejlig støttende omkring anklen, hvilket er særlig fordelagtigt i ujævnt eller kuperet terræn.

    En vandtæt Proof EcoTM membran sørger for, at dine fødder holder sig tørre turen igennem uanset vejrforhold, og der er desuden kiler ved pløsen, der forhindrer sand og vand i at komme ind ad den vej.

    Skuta Mid Proof Eco er en støttende og hårdfør vandrestøvle, der kan få dig vidt omkring. En pålidelig rejsekammerat, der aldrig siger nej til et par kilometer til!

    Specifikationer:
    • Materialer: Tekstil, premium ruskind, ProofTM Eco membran med genanvendt for
    • Fluorcarbonfri DWR-imprægnering
    • Formstøbt EVA-mellemsål
    • Pigmønster på ydersålen
    • Vægt: 400 gram

    Du kan se hele vores udvalg af vandrestøvler til kvinder her.
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter