Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Jacksonville 5SA Telt Model 2021

Outwell

DKK 11.999,-
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    Flot familievenligt lufttelt


    Luftteltet Jacksonville 5SA tilbyder et stort soveareal med fem sovepladser i to Ambassador Master-sovekabiner med en god fordeling på 2 og 3 personer. Det vil sige et stille forældrerum og et børnerum med plads til hygge.

    Et ideelt telt til familiens sommerudflugter og korte ophold ferie ophold på forskellige campingpladser.

    Jacksonville 5SA er nemlig et Outwell telt der er nemt at have med rundt i bilen i den medfølgende trolly transporttaske, så i har muligheden for at opleve alle de uudforskede hjørner af Danmark.

    Samtidig er det yderst enkelt at slå op med det farvekodedede Outwell Easy Pegging System, som gør det nemt for campisterne at sætte pløkkerne i det rigtige sted og sikrer hurtig opsætning og stabilitet.

    Mens Floating Guyline System også øger teltopsætning og -nedtagning betydeligt nemmere. Dette enkle, effektive og gennemtænkte system sikrer, at man undgår sammenfiltede barduner, når de pakkes ned. Derved ar teltet hurtigere at rejse. Oprejst reduceres risikoen for at snuble og gør det nemmere at stramme teltet op.

    Selve teltet holdes oppe med Power Air System - en teknologi med slidstærke, individuelle, formede luftstænger i gotisk stil, som nemt pumpes op og tømmes via lettilgængelige udvendige ventiler. En effektiv og brugervenlig manuel tovejsluftpumpe medfølger.

    De præformede luftstænger i Power Air-systemet maksimerer det indvendige rum og loftshøjden ideelt til børnefamilien. Jacksonville 5SA er designet således, at det kan inddeles i tre zoner til en stor familie, eksempelvis i et vådrum, tørt opholdsrum og sovekabinen.

    Hovedindgangen med Quick & Quiet Access, net på de to sidedøre, den ene med RainSafe-solsejl, udvider mulighederne for adgang og ventilation.
    Den lodrette forvæg giver et mere praktisk opholdsområde eller brug frontdørens fire lynlåsskydere, som sikrer flere åbningsmuligheder, herunder verandaopsætning.

    Quick & Quiet Access Door og Quick & Quiet Inner Door begge med magnetisk lukning, sikrer en hurtigt, bekvem og lydløs gennemgang i teltets zoner. Derved byder Jacksonville 5SA på praktiske løsninger til jer som ønsker, at børnene kan børnene rende frem og tilbage mellem teltet og legepladsen, mens du i stilhed kan nyde en god bog.

    Outtex 6000 Pro er en superstærk og holdbar 100% kvalitetspolyester, der er udviklet til Outwells mere luksuriøse teltkollektioner. Outtex 6000 Pro er brandhæmmende og har en PU-belægning med et vandsøjletryk på 6000 mm, hvilket gør den perfekt til campinglivet.

    Teltet har helt vandtæt og slidstærkt isyet teltbund af polyethylen samt tapede sømme og vandtætte lynlåse.

    Teltenes aerodynamiske design med skjulte stænger gør dem stabile i al slags vejr og Jacksonville 5SA er altså et telt med god plads til alle uanset sommervejret.

    Indvendigt i sovekabinen er teltet designet med Dark Inners - et mørkt tagpanel samt mørke sider, som minimerer lysindfaldet og derved forbedrer jeres soveoplevelse og søvnkvalitet.
    Perfekt hvis de mindste må tidligt i seng eller i alle ønsker at sove længe i ferien.

    Outwell HookTrack-systemet, Rear Ventilation-systemet og kabelgennemføring er praktiske bidrag til komfort og stor bekvemmelighed i dette alsidige telt.

    Specifikationer
    • Oversejl: Outtex® 6000 Pro, 100% polyester
    • Vandsøjletryk: 6000 mm
    • Antal personer: 5
    • Stangkonstruktion: Oppustelig
    • Luftkanaler: Power Air System ramme, der sikrer maksimal ydeevne
    • Maximalt tryk: 9 psi/0.6 bar
    • Stænger: Aluminiumsstænger 8.5 mm
    • Indertelt: Åndbar, 100% polyester
    • Bundmateriale sovekabine: PU-belagt Taffeta-polyester, 100% polyester
    • Bund: Dobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
    • Farve: Navy Night
    • Størrelse, pakket: 98 x 50 x 50 cm
    • Vægt: 41.0 g

    Se flere telte her

    Se opstillingen af et lufttelt fra Outwell her, Jacksonville 5SA
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter