Køb her og hent i butikButikker & kundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt kun 39,- (ikke ski)

Hayward Lake 5ATC Lufttelt 2022

Outwell

DKK 13.379,-
På lager
 • Beskrivelse

  5 pers. familietelt - lufttelt


  På enhver tur med spændende eventyr er det vigtigt med en god nats søvn. Til dette kan Hayward Lake 5ATC fra Outwell levere pålidelige designs, som sikrer den gode nattesøvn, selvom i er en hel familie med forskellige behov afsted sammen.

  Der er til Hayward Lake 5ATC anvendt det 230 cm store Ambassador Master Bedrooms, som giver jer virkelig god gulvplads og godt med mellemrum mellem jer, når i sover, derved undgår i at vågne, fordi i får en arm i hovedet.

  For en øget komfort har sovekabinen samtidig fuld ståhøjde, så det er ikke noget med at skulle kravle henover hinanden i dette telt.

  Quick and Quiet Inner Door tillader jer at have forskellige sovetider. Et magnetbånd, som er syet ind i inderdørenes lodrette søm, gør det nemlig muligt hurtigt og lydløst at gå ind i og ud af sovekabinen.
  Teltet kan lynes, hvis man ønsker en mere sikker lukning.

  Skal de mindste tidligt i seng eller trænger i alle til at sove længe i ferien, så kan i benytte gardinerne over netventilationen, som reducerer lysindfaldet.
  Sovekabinen er yderligere designet med et mørkt loft - Dark Inners, som minimerer lysindfaldet og dermed forbedre sovekvaliteten.

  Ind til sovekaninen er derudover flere kabelgennemføringshuller samt i resten af teltet. Derved kan strømledninger løbe sikkert gennem teltet.

  Brug denne detalje til for eksempel en natlampe eller til at hænge en lampe i loftet i det store rum, hvor det med strategisk placerede skinner - Outwell HookTrack System giver mulighed for montering af specialkroge, som kan anvendes til kabelføring og ophængning af lette tilbehørsdele.

  Taske med stropper medfølger til Hayward Lake 5ATC, så du kan bære det pakkede telt over korte afstande. Ligeledes medfølger Outwells effektive og brugervenlige tovejspumpe.

  Hayward Lake 5ATC er nemt at slå op, og i kommer ikke til at stå og bøvle i flere timer med at få det til at stå.

  Outwell har skabt Easy Pegging System - tre forskellige farvekoordinerede pløkker, som sikrer stabil rejsning af teltet.
  Pløkkerne er forskellige alt efter formålet: Grå pløkker af stål anvendes til hjørnerne, selvlysende pløkker til bardunerne, og sorte plastikpløkker fastgøres langs teltet.

  Viser det danske sommervejr sig fra sin udfordrende side så har i mulighed for at fastgøre teltet yderligere med en stormbardun, som fæstnes med en stærk plastik klips og sikrer derved ekstra stabilitet i stærk blæst.

  Outwell har anvendt Sewn-in Ground System for optimal beskyttelse på jeres campingtur. Et fast integreret teltunderlag er den bedste måde at holde træk, insekter, snavs og vand ude af teltet. Når underlaget er en integreret del af teltet, beskytter det mod vejr og vind nedefra og op.
  Specifikationer
  • Oversejl: Outtex® Airtech, 65% polyester / 35% bomuld
  • Antal personer: 5
  • Stangkonstruktion: Oppustelig / Stål
  • Luftkanaler: Rigid Air System ramme, der sikrer maksimal ydeevne
  • Maximalt tryk: 9 psi/0.6 bar
  • Stænger: Stålstænger 19 mm
  • Indertelt: Åndbar 65% polyester / 35% bomuld
  • Bundmateriale sovekabine: PU-belagt Taffeta-polyester, 100% polyester
  • Bund: Dobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
  • Farve: Navy Night
  • Størrelse, pakket: 80 x 55 x 55 cm
  • Vægt: 41.6 kg
  • Transporttaske medfølger

  Se opstillingsvejledning til Outwell Hayward Lake 5ATC teltet her.

  Se flere familietelte her

 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

  Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter