Køb her og hent i butikButikker & kundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt kun 39,- 100% danskejet familievirksomhed

Urban Snowboarder Woodrose

Ecco

DKK 800,-
På lager
 • Beskrivelse

  Flot og perfekt til dit barn


  Denne udgave af Ecco Urban Snowboarder har en pålidelig GORE-TEX teknologi og specialfor, der holder de små fødder varme og tørre i vådt vintervejr.

  De er skabt af et solidt mix mellem kvalitetstekstiler og ruskindsdetaljer, som giver et stilfuldt look samt sikrer en robust overfladestruktur, som kan holde til at være med ude på i naturen.

  Denne model kommer i den flotteste lyserøde farve, som gerne vil bruges i hverdagen, hvor den kan vise sit flotte ydre til hverdagens arrangementer.

  Dobbelt velcrolukning giver justerbarhed og en tæt pasform. Støvlen har samtidig et højt snit, som forhindre vand og andre våde og beskidte elementer i at falde ned i støvlen.

  En udtagelig aluminiumbelagt indlægssål isolerer mod vinterens kulde, når barnet er opslugt af legen. Støvlen yder komfort hele dagen, og i kommer til at bruge dem igen og igen i de kolde måneder.

  ECCO FLUIDFORM Direct Comfort teknologien sikrer en fleksibel og slidstærk sål, som giver små fødder i voksealderen den nødvendige støtte og komfort.

  Mønstret på ydersålen giver forbedret fodfæste, når skoven eller børnehavens legeplads skal udforskes og der skal skubbes til de motoriske grænser.

  Specifikationer
  • Kvalitetstekstiler
  • Ruskindsdetaljer
  • Dobbelt velcrolukning
  • Tæt pasform
  • GORE-TEX
  • Udtagelig aluminiumbelagt indlægssål
  • ECCO FLUIDFORM Direct Comfort
  • Mønstret ydersålen

  Se flere børnestøvler her
 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren

  Gaveindpakning koster 20,- pr. indpakning inkl. kort.

  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter