Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Pioneer 2EX Tunneltelt

Robens

DKK 1.449,-
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    2 personernes letvægtstelt


    Robens Pioneer 2EX har særdeles god og rummelig plads til to personer, hvor også siddehøjden fungerer optimalt. Derudover tilbyder teltet en kæmpe luksus i dets store indgangsparti, som giver jer uundværlig plads til jeres vandreudstyr, madlavning og ekstra god bevægelsesfrihed.

    Robens Pioneer 2EX er et fremragende tunneltelt, som ved Wind Test er målt til at kunne klare vindstød på op til 145 km/h. Så selvom I slår lejr langt over trægrænsen eller finder det bedste spot mit på åben hede med frit syn til stjernehimlen, hvor der ikke er læ, skal der stadig mere end almindelig vind til at blæse teltet omkuld.

    Placer dette tunneltelt optimalt i forhold til vindretningen, så er det et utroligt stabilt telt. Det er nemt at sætte op, hvilket gør det til et rigtigt godt begyndertelt. Farvekodede aluminiumsstænger og stangkanaler hjælper godt på vej, når disse skal matches. Yderligere er enden af stangkanalen er lukket, hvor teltstængerne slutter for at effektivisere processen.

    Stærk, fleksibel og holdbar tape er limet og varmeforseglet på oversejlets sømme for at give effektiv, langtidsholdbar vandtæthed på dette afgørende sted. Teltet opnår et solidt vandsøjletryk på 3000 mm, som hjælper jer, når den danske sommer overrasker med en regnbyge.

    Inderteltet fastgøres inde i oversejlet ved hjælp af et smart ringsystem, så du enten kan slå dem op sammen eller hver for sig. Du kan også vælge kun at slå oversejlet op, hvis vind og vejr tillader, at I kan sove i teltet uden inderkabine eller I blot har brug for lidt læ under frokosten. Et afmonteret indertelt giver jer mulighed for at fordele teltets vægt mellem jer, når i vandre videre til næste overnatningssted.

    Ventilationer for og bag skaber luftgennemstrømning, som reducerer kondens. Der er påsat store hætter til at skærme for ventilationsåbningerne, så de kan stå åbne selv i vådt vejr. Dermed er I altid sikret en sund, regulerbar luftcirkulation gennem teltet og samtidig beskyttet mod vind og vejr. Der er selvfølgelig indbygget myggenet til ventilation og for at holde insekter ude.

    Robens Pioneer 2EX har en enkelt sidedør med net. Lommer til dør i inderteltet gør det muligt at pakke dørene væk, så rummet kan åbnes, og man undgår at beskadige dørene. Det giver en mere ubesværet færden i teltet. Når først du har vænnet dig til den gode plads, vil du ikke kunne undvære denne luksus, hvor I kan sidde og slappe af efter dagens eventyr – ikke mindst i dårligt vejr.

    Specifikationer
    • Telttype: Tunneltelt
    • Oversejl: HydroTex Core, 75D polyester taft 190T, Brandhæmmende, 100% polyester
    • Tapede sømme: Tapede sømme
    • Vandsøjletryk: 3000 mm
    • Antal personer: 2
    • Stænger: #7001, T6, 8.5 mm, anodiseret aluminium
    • Indertelt: 68D polyester 190T, åndbart, 100% polyester
    • Bundmateriale sovekabine: 75D polyester taft 185T, 6000 mm, 100% polyester
    • Farve: Red
    • Størrelse (pakket): 54x20 cm
    • Vægt: 2.9 kg
    • Min. vægt: 2.5 kg
    • Farvekodede aluminiumsstænger og stangkanaler
    • Udvidet indgangsparti
    • Reparationsmateriale til oversejlet medfølger
    Opstillingsvejledning til Robens Pioneer 2EX

    Se udvalget af telte her
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter