Butikker & kundeservice: 33213030
1-3 dages levering
Byt og afhent i butik
Gratis fragt fra 299,- i DK
Tenson - Biscaya Regnsæt i Black til mænd
  • Tenson - Biscaya Regnsæt i Black til mænd
  • Tenson - Biscaya Regnsæt i Black til mænd

Biscaya Regnsæt i Black til mænd

Tenson

DKK 1.299,95
På lager

Stilrent og strækbart regntøj af den fineste kvalitet


Nu er det slut med ikke at kunne få sine gummistøvler på fordi regntøjets ufleksible materiale nægter at lade dig bukke dig ned. Tensons Biscaya-regnsæt er lavet i et fleksibelt materiale der giver dig en fri bevægelighed. Derudover er dette sorte regnsæt utrolig åndbart, og egner sig derfor perfekt til hverdagsbrug og mere udfordrende vandreture.

Tenson har udstyret regnsættet med deres MPC-membran. Denne membran sikrer at regntøjet er 100% vand- og vindtæt. Samtidig sørger materialet for at din hud kan komme af med fugten, så du kan holde dig tør og varm hele dagen. Regnsættets materiale har det man kalder et '4-way strech'. Det vil sige at stoffet er designet til at kunne give sig i alle fire retninger.

Dette er en kæmpe fordel hvis du skal ud at cykle eller på en vandretur, hvor du har brug for fuld bevægelighed. Derudover kan regnjakkens hættes tages af, hvis du ikke behøver den, eller den trænger til en tur i vaskemaskinen. Regnbukserne har lynlås i begge ben, så de nemt kan trækkes ud over et par støvler.

Tenson er en af de bedste regntøjsproducenter på markedet. Det ses tydeligt i et sæt som Biscaya. Detaljer og design bliver smukt kombineret med funktionalitet og holdbarhed, og skaber et regnsæt i aller højeste kvalitet. Absolut en investering værd.

Specifikationer:
Materialer: 92 % polyester / 8 % Elastane / MPC Stretch
WP: 10000 mm
MP: 5000 mm


Relaterede produkter