Butikker & kundeservice: 33213030
1-3 dages levering
Byt og afhent i butik
Gratis fragt fra 399,- i DK
Lacrosse - Hampton M - Black

Hampton M - Black

Lacrosse

DKK 699,95
På lager

Super komfortabel ankelgummistøvle i et råt design


Er du træt af kiksede og klodsede gummistøvler, så mød dette fashionable makkerpar. Støvlerne gør op med alle fordomme om at gummistøvler er kluntede og ukomfortable.

Hampton har et super fedt design, de er fantastisk rare at have på og de giver en god støtte og stabilitet til foden. De er perfekte til hverdagsbrug, sommerens festivaller eller en tur i skoven.

Når man køber et par gummistøvler, er det vigtigt at behandle gummiet inden man tager dem i brug. Behandlingen beskytter og rengør gummiet, og sørger for at du kan have glæde af dine støvler mange år frem. Du kan købe LaCrosse Rubber Conditioner her hos os.

LaCrosse har fremstillet gummistøvlen af et fleksibelt gummi der følger dine fødders bevægelser, og giver dig en fri bevægelighed. Gummistøvlens ydersål er fremstillet af profileret gummi der giver et godt greb i underlaget.

Mellemsålen består af EVA-skum der absorberer stød og øger komforten. Støvlens svang er lavet af glasfiber hvilket giver en fantastisk pasform, og sørger for at du kan have støvlen på i længere tid ad gangen. Kombinationen af design og funktionalitet giver et produkt i absolut særklasse.

Gummistøvlerne kan blive dine nye kompagnoner på livets store og små eventyr. Specifikationer:

  • Materialer: Gummi
  • For: Neopren
  • Vedligeholdelse: Støvlen bør jævnligt behandles for at undgå at gummiet skal tørre ud

Læg gummistøvlerne i kurven, så sender vi dem til dig så hurtigt som muligt.

Relaterede produkter