Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

L7 LED Lygte

Ledlenser

DKK 449,95
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    Trofast lommelygte til dig der skal på eventyr


    L7-lommelygten fra Led Lensers er en robust lille fætter der er ideel til mere krævende udfordringer som bjergvandring eller ørkenvandring.

    L7 er til dig der skal kunne stole på dit udstyr og har brug for en lommelygte, der skal have en lang brændetid og en fænomenal lysvidde. Hemmeligheden bag lommelygtens ekstreme holdbarhed er det polycarbonatmateriale, lygtens skal er lavet af.

    Materialet er utrolig robust og beskytter lygtens elektronik mod kulde, varme og stød. Også lygtens minimale vægt, på ikke mere end 135g, er polycarbonatskallens fortjeneste. L7 er udstyret med Led Lensers Advanced Focus System, som giver dig mulighed for i mere eller mindre grad at fokuserer lyskeglen. Ved at skrue på lygtens hoved, kan du altså skifte mellem en bred og en fokuseret lyskegle.

    En kæmpe fordel når du vandre i mørke omgivelser, da man kan have brug for en bred lyskegle til at orienterer sig og en fokuseret lyskegle til at se nærmere på et stykke udfordrende terræn eller et dyr.

    Led Lensers L7-lommelygte er et produkt i særklasse og en god investering, hvis du skal på en længere tur ud i vildmarken. Så læg lommelygten i kurven, så sender vi den til dig så hurtigt som muligt.

    Specifikationer:
    Længde: 133 mm
    Vægt: 135 g
    Brændetid: 42 timer
    Lysvidde: 225 m
    Batteritype 3XAAA

  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter