Fri fragt over 500,- (PostNord u. omdeling)
Byt og afhent i butik
1-3 dages levering
Butikker & kundeservice: 33213030
Timberland - Timberland vandrestøvle Chocorua

Timberland vandrestøvle Chocorua

Timberland

DKK 1.499,95 DKK 1.299,-
På lager

En vandrestøvler som er blød og behagelig


Chocorua fra Timberland er et super slidstærkt makkerpar der klarer sig godt i stort set alt slags terræn. Vandrestøvlerne lader din fødder ånde, beskytter dem mod vejr og vind og giver dig et fænomenalt godt greb i underlaget. En ægte klassiker fra Timberland der kan blive dine nye vandrekammerater i mange år frem. Chocoruas ydersko er lavet i et utrolig slidstærkt læder der beskytter din fødder mod kulde, vand, vind og mudder.

Timberland har desuden både udstyret yder- og inderskoen med en GoreTex-membran der sørger for at intet vand eller vind kan trænge ind i skoen og at fugt og varme fra dine fødder kan slippe ud af skoen. Kombinationen sikrer at dine fødder holder sig tørre på hele vandreturen. Skoen har to udtagelige indersåle. Den ene er lavet af kompressionsformstøbt EVA-skum der gør støvlen let og stødabsorberende. Den anden følger fodens konturer og giver en god pasform.

Timberland har designet ydersålen med deres B.S.F.P. TM Motion Efficiency System der bidrager med yderligere komfort og optimerer din præstation. Et unikt mønster på hælen sørger for at du får et godt greb der gør det nemmere at bremse og sætte af. Under svangen er sålen designet til at give ekstra støtte og stabilitet når du går, og forrest på sålen sørger endnu et unikt mønster for en forbedret fremdrift når du accelererer eller klatrer.

Timberland er en af storproducenterne inden for produktion af kvalitetsvandresko, og det er Chocorua et glimrende eksempel på. Kombinationen mellem slidstærke materiale og høj teknologi giver et par sko der både holder længe og som bliver ved med at være gode at gå i.

Specifikationer:
Ydersko: Læder
GoreTex-membran
B.S.F.P. TM Motion Efficiency System

Læg vandrestøvlerne i kurven, så sender vi dem til dig så snart som muligt.

Relaterede produkter