Butikker & kundeservice: 33213030
1-3 dages levering
Byt og afhent i butik
Gratis fragt fra 299,- i DK
Aigle - Bellastic

Bellastic

Aigle

DKK 1.199,-
På lager

Aigle Bellastic gummistøvle


Gummistøvlen Bellastic Green fra Aigle giver alle gamle gummistøvlefordomme baghjul. Støvlen har både en fantastisk støtte, en behagelig pasform og et komfortabelt for.

Bellastic Green er optimale til jagt eller anden færden i vådt og varieret terræn. Når man køber et par gummistøvler, er det vigtigt at behandle gummiet inden man tager dem i brug. Behandlingen beskytter og rengør gummiet, og sørger for at du kan have glæde af dine støvler mange år frem. Du kan købe LaCrosse Rubber Conditioner her hos os.

Det karakteristiske ved Bellastic-støvlen er, at skaftet er lige. Konstruktionen gør at støvlen slutter tæt om ankelen og holder den på plads. På den måde undgår du at støvlen slubrer og det bliver nemmere at bevæge sig.

Aigle har udstyret støvlen med et fintvævet jerseyfor som gør støvlen behagelig at have på. Derudover er foret både hurtigtørrende og slidstærkt og vil holde dine fødder tørre i mange år. Støvlen er håndlavet af fint naturgummi. Materialet gør at støvlen er robust, samtidig med at den er utrolig smidig. Bellastic Green er for dig der vil have en gummistøvle der kan andet end at holde vandet ude.

Støvlen er af den fineste kvalitet og kan blive din kompagnon i mange år frem.

Specifikationer:
For: Jerseyfor
Ydersål: Selvrensende profilsål
Materiale: Naturgummi
Vedligeholdelse: Støvlerne bør jævligt behandles for at undgå at gummiet tørrer ud

Læg gummistøvlerne i kurven og vi sender dem til dig hurtigst muligt.

Relaterede produkter