Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

MealKit 2.0 Orange

Light My Fire

DKK 199,95
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    Dette smarte MealKit 2.0 sæt er designet til at indeholde det hele til et måltid i det fri og give dig et smil på læben

    Dette sæt fra Light my fire er den udvidede version af Lunch Kit sættet. Alting kan pakkes sammen i tallerkenerne. MealKit indeholder en tallerken der også er et låg på 500 ml, en tallerken/skål på 900 ml., to Snapboxe: en almindelig på 170 ml og en oval på 320 ml, en Spork, et skærebræt som også er en si, en Pack-up kop og en gummirem til at holde sammen på det hele. Tallerkenerne kan lukkes sammen og rumme det hele. Snapboxene har et tætsluttende låg der holder på ingredienserne, også de flydende. De åbnes ved at hive i håndtaget på siden, og der er målelinier på indersiden. Sporken er et smart lille spiseredskab, med en kombo af gaffel, ske og kniv. Den ene ende er en ske og den anden er en gaffel med knivtakker på den ene side. Sporken er ekstremt holdbar, varmeresistent og er letvægt. Den kan bruges i produkter med non-stick belægning uden problemer. Skærebrættet/sien er et smart produkt som er letvægt, kraftigt og holdbart. Det kan bruges både til at snitte grøntsagerne og til at si vandet fra kartoflerne. Koppen kan rumme 260 ml og kan foldes sammen. så den fylder minimalt. Der er låg på så man kan holde drikken varm og fri for insekter og eksempelvis flyvende aske, og så den er nem at drikke af mens man er på farten. Det hjælper også med at holde drikken inde hvis koppen står lidt ustabilt. På indersiden af koppen er der også målelinier så man kan bruge den som målebæger når man laver mad. Materialerne er polypropylen, termoplastisk elastomer og Tritan som er hårdføre og holdbare. De er selvfølgelig BPA frie. Alle produkterne kan komme i opvaskemaskinen. Desuden flyder de på vandet og er plet og lugtresistent samt afgiver hverken smag eller lugt. Alt undtaget remmen og sporken kan også komme i microovnen. Gummiremmen holder sammen på det hele. Den er tredelt så den omslutter alle siderne på de to tallerkener.

    Specifikationer

    • Størrelse på tallerken/låget 500 ml.: 194 x 194 x 25 mm
    • Størrelse på tallerken/skåle 900 ml.: 194 x 194 x 45 mm
    • Størrelse på alm. snapbox 170 ml.: 101 x 101 x 40 mm
    • Størrelse på oval snapbox 320 ml.: 168 x 70 x 50 mm
    • Størrelse på skærebrættet/sien:150 x 160 x 4 mm.
    • Størrelse på koppen: 100x75x75mm.
    • Samlet størrelse: 194x194x61mm
    • Samlet vægt: 384g.
    • Materialer: Polypropylen, tritan og TPE
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter