Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Pack-up Drink Kit Lime Cyan

Light My Fire

DKK 219,95
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    Dette smarte Pack-up Drink Kit er designet til at fylde minimalt, have gode funktioner og give dig et smil på læben

    Dette sæt fra Light My Fire består af to kopper og en flaske. Det er super at have med på vandre- eller evt. skovtur Kopperne kan rumme 260 ml og kan foldes sammen så den fylder minimalt. Der er låg på så man kan holde drikken varm og fri for insekter og eksempelvis flyvende aske, og så den er nem at drikke af mens man er på farten. Det hjælper også med at holde på varmen og holde drikken inde hvis koppen står lidt ustabilt. På indersiden af koppen er der også målelinjer så man kan bruge den som målebæger når man laver mad. Den øverste del er i fast plast så faconen ikke ændres ved brug. det øger også stabiliteten, og den nederste del er lavet af TPE plast som kan foldes igen og igen og giver et godt greb. Når den er foldet fylder den 1/3 del. Flasken kan rumme 700 ml og fungerer på samme måde som koppen. Den kan foldes sammen til halv størrelse. Den har en stor åbning som passer til standart vandfiltre og har en kraftig plasthank som sørger for at det er nemt at bære flasken og en ring som sidder til låget så det ikke bliver væk. Der er også målelinjer uden på flasken og så kan man skrue den øverste del af, sådan at man kan bruge den som bæger. Man kan opbevare 3 sammenfoldede kopper inde i flasken når den er tom og foldet ud. Materialerne er hårdføre og holdbare og selvfølgelig BPA frie. Det hele kan komme i opvaskemaskinen og microovnen. Desuden flyder de på vandet, er plet og lugtresistent samt afgiver hverken smag eller lugt. Bemærk: Assorterede pakker som vist på billederne

    Specifikationer

    • Størrelse på én kop: 100x75x75mm.
    • Størrelse på flasken: 250x90x90mm.
    • Vægt af én kop: 54 g.
    • Vægt flasken: 202g.
    • Materialer: Polypropylen og TPE
    • Læg kittet i kurven, så sender vi det hurtigst muligt.
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter