Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

XA Pro 3D GTX W Black Asphalt

Salomon

DKK 1.200,-
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse

    XA Pro 3D GTX fra Salomon er en lækker vandtæt sko


    Denne sko er designet med speciel henblik på god kontrol, holdbarhed og vejrbestandighed. Den har en super pasform, super holdbarhed og et greb i terrænet som giver frihed til at bevæge sig hen hvor man vil. Salomon XA Pro 3D GTX har Gore-tex membran som holder fødderne tørre samtidig med at de stadig kan ånde.

    Skoen har Quicklace system sat op asymmetrisk som gør at pasformen passer til foden og kan justeres hurtigt og præcist. Enden af snørebåndene kan lægges op i en dertil indrettet lomme på pløsen. Pløsen sidder desuden fast på overdelen så der ikke kommer sand og grus ind den vej. Pasformen er lav så der er maksimal bevægelsesfrihed.

    Hele skoen er bygget op om et såkaldt 3D chassis som ligger mellem yder og indersålen og giver bedre pasform og større udbytte af hvert skridt. Den har også indersål i EVA-skum som giver anatomisk støtte og komfort, og Sensifit teknologien gør at skoen sætter sig optimalt på foden.

    En Ortholite sål sørger for at indeklimaet er optimalt for foden hele dagen. Ydersålen er en god contagrip sål så grebet i terrænet bliver sikkert og naturligt og den laver ikke mærker på gulvet indenfor. Den er lavet med henblik på godt greb i høje hastigheder og den er designet således at ting at grus og småsten ikke sætter sig fast i den, men falder ud af sig selv igen.

    Skoen har også en beskyttende tåkappe.således at den kan holde til strabadserne.

    Specifikationer:
    • Vægt: 405 g
    • Gore-tex (GTX)
    • Contagrip
    • Ortholite
    • Quick lace
    • Sensifit
    • asymmetrisk snøring
    • 3D Chassis

    Læg skoen i kurven, så sender vi den til dig så hurtigt som muligt.
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter