Køb her og hent i butik
Butikker & kundeservice: 33213030
1-3 dages levering
Fragt kun 39,- til Pakkeshop

Handelsbetingelser


Særlige forhold:

De fysiske butikker er åbne fra mandag den 1. marts 2021 kl. 10.00. Vi har forlænget byttefristen således at julegaver, der er købt i december 2020 og varer der er købt i webshoppen under nedlukningen, kan byttes eller returneres indtil 14/3-2021 mod forevisning af købskvittering eller faktura.

Varer købt i de fysiske butikker kan kun byttes eller returneres i butikkerne på Frederiksberg eller i Kgs. Lyngby.

Varer der er købt i webshoppen og ønskes byttet, skal sendes retur som "pakke med omdeling" til Naturligvis Outdoor, Gl. Kongevej 119, 1850 Frederiksberg C. vedlagt en udfyldt returseddel, som kan hentes her: https://www.naturligvis.com/files/retur/returseddel.pdf.
Fra mandag den 1. marts 2021 er det også muligt at aflevere returvarer i de fysiske butikker.

Salgs- og leveringsbetingelser - forbrugere. Salg af fysiske varer via nettet.


Købsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer på www.naturligvis.com.

Siden ejes og drives af:


Naturligvis F&J A/S
CVR-nr. 27052991
Gammel Kongevej 119
1850 Frederiksberg C.
Tlf. 33213030
mail@naturligvis.com


Betaling


Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: Dankort, MobilPay, VISA, MasterCard, Visa Electron. Ved betaling med Mastercard Debit, som er et debetkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen. Beløbet trækkes, når varen afsendes. Hvor der er tale om specialfremstillede varer, som fx Tilpassede ski og skistøvler samt varer der er specialbestillinger der ikke er i vores sortiment., trækker vi betalingen, når udførelsen påbegyndes. Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes.

Levering


Vi tilbyder at levere varer til adresser i Danmark, Sverige, Norge, Grønland, Færøerne.

Varerne leveres 1-3 dage efter din bestilling.

Vi tilbyder følgende leveringer med PostNord uanset ordrestørrelse:
Levering til pakkeboks i Danmark kr. 39,-.
Hjemmelevering i Danmark kr. 49,-
Afhentning i butik kr. 0,- Vi sender en mail, når pakken er klar til afhentning i butikken.

Fortrydelsesret


Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse under afsnittet "tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse". Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra, du får den sidste vare i fysisk besiddelse. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Undtagelser til fortrydelsesretten


Der er ikke fortrydelsesret ved køb af varer, der er fremstillet efter dine specifikationer, eller som har fået et tydelig personligt præg, som fx tilpassede ski og skistøvler. Du kan miste din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen eller emballagen på frysetørret mad.

Sådan fortryder du


Du fortryder ved at give os klar besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til Naturligvis Outdoor A/S, Gammel Kongevej 119, 1850 Frederiksberg C., tlf. 33213030, mail@naturligvis.com. Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, som er gengivet sidst i disse salgs- og leveringsbetingelser, men det er ikke obligatorisk. Du kan også udfylde en fortrydelsesformular på vores hjemmeside her: https://www.naturligvis.com/files/retur/returseddel.pdf. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger


Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Gammel Kongevej 119, 1850 Frederiksberg C. uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav, uden omdeling eller med DAO. Du skal selv betale for returnering af varen. Varer så som telte kan ikke returneres med almindelig post. Udgifterne til returnering af varerne forventes højst at beløbe sig til 900,- .

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse


Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra omkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder. Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Varens stand ved returnering og emballage


Du hæfter kun for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen. Emballagen må åbnes, men ikke ødelægges. Hvis emballagen mangler eller er ødelagt, kan det udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation hvis der er noget galt med varen


Ved køb af varer finder købelovens regler anvendelse. Du har 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel. En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel. Hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen. Opdager du en mangel, skal du reklamere til os inden rimelig tid. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger. Gem derfor din kvittering. Vil du klage til os over en mangel, beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og det minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Send varen forsvarligt emballeret.

Klagemuligheder


Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder: En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes hus: https://kpo.naevneneshus.dk. EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: mail@naturligvis.com.


Gavekort


Gavekort til www.naturligvis.com er gyldige i 3 år. En eventuel restværdi kan indløses i indtil et år efter gavekortets udløb ved køb af varer. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.


Standardfortrydelsesformular (denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) -
Til Naturligvis Outdoor A/S, Gammel Kongevej 119, 1850 Frederiksberg C., mail@naturligvis.com:
- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato (*)
Det ikke relevante udstreges

Retur- og fortrydelsesformular kan henter her.