Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Handelsbetingelser


Velkommen til Naturligvis Outdoor!


Vi er en 100% danskejet familievirksomhed med webshop og 2 butikker beliggende på Frederiksberg og i Kongens Lyngby.
Handelsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer på www.naturligvis.com.
Siden ejes og drives af:
Naturligvis F&J A/S
CVR-nr. 27052991
Juridisk adresse: Wienerbyen 32, 2830 Virum. Der er ingen salg fra denne adresse.


BUTIKKER:

Gammel Kongevej 119, 1850 Frederiksberg C. Tlf. 33213030 tast 1. Mail@naturligvis.com
Lyngby Hovedgade 62, 2800 kongens Lyngby, Tlf. 33213030 tast 2. Lyngby@naturligvis.com


BETALING

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: Dankort, MobilPay, VISA, MasterCard, Visa Electron. Ved betaling med Mastercard Debit, som er et debetkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet trækkes, når varen afsendes. Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes.


LEVERING

Vi tilbyder at levere varer til adresser i Danmark, Sverige, Norge, Grønland, Færøerne.
Ordrer til levering i Danmark leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling. 
Vi tilbyder følgende leveringer med PostNord uanset ordrestørrelse:
Fragt for levering til pakkeboks i Danmark fra kr. 39,-
Hjemmelevering i Danmark fra kr. 49,-
Afhentning i butik kr. 0,- (Vi sender en mail, når pakken er klar til afhentning i butikken.)


FORTRYDELSESRET

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 30 dage, når du handler hos os som forbruger. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse under afsnittet "tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse". Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra, du får den sidste vare i fysisk besiddelse. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.


UNDTAGELSER TIL FORTRYDELSESRETTEN

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af varer, der er fremstillet efter dine specifikationer, eller som har fået et tydelig personligt præg, som fx tilpassede ski og skistøvler. Du kan miste din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen eller emballagen på frysetørret mad.


SÅDAN FORTRYDER DU

Du fortryder ved at give os klar besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til Naturligvis Outdoor A/S, Gammel Kongevej 119, 1850 Frederiksberg C., tlf. 33213030, mail@naturligvis.com. Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, som er gengivet sidst i disse salgs- og leveringsbetingelser, men det er ikke obligatorisk. Du kan også udfylde en fortrydelsesformular på vores hjemmeside her: https://www.naturligvis.com/files/returseddel.pdf. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.


RETURNERING AF VAREN OG RETUROMKOSTNINGER

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Gammel Kongevej 119, 1850 Frederiksberg C. uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Du skal selv betale for returnering af varen. Varer som større telte kan ikke returneres med almindelig post. Udgifterne til returnering af varerne forventes højst at beløbe sig til 1300,- .


TILBAGEBETALING AF PENGENE VED FORTRYDELSE

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra omkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder. Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.


VARENS STAND VED RETURNERING OG EMBALLAGE

Du hæfter kun for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Hvis varen har mistet værdi, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis emballagen mangler eller er ødelagt, kan det udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.


REKLAMATION HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN

Ved køb af varer finder købelovens regler anvendelse. Du har 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel.

Har du en vare som du gerne vil reklamere over, bedes du i første omgang skrive til vores kundeservice på mail@naturligvis.com eller kontakt os på telefon 33 21 30 30. Her vil vi være behjælpelige i forhold til forsendelse af reklamationen, således at fragtomkostninger og behandlingstid minimeres til gavn for både dig og miljøet.

En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel. Hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen. Opdager du en mangel, skal du reklamere til os inden for rimelig tid. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Vil du klage til os over en mangel, beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er og meget gerne med billeder. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og det minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Send altid varen forsvarligt emballeret og med kvittering for forsendelsen.

Varen sendes til:
Naturligvis Outdoor
Gl. Kongevej 119
1850 Frederiksberg C.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


KLAGEMULIGHEDER

Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder: En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes hus: https://kpo.naevneneshus.dk.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: mail@naturligvis.com.


GAVEKORT

Gavekort til www.naturligvis.com er gyldige i 3 år.
 En eventuel restværdi kan indløses i indtil et år efter gavekortets udløb ved køb af varer.


PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Naturligvis F&J A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på naturligvis.com er Naturligvis F&J A/S.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mail@naturligvis.com.


Standardfortrydelsesformular (denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til Naturligvis Outdoor A/S,
Gammel Kongevej 119,
1850 Frederiksberg C.,
mail@naturligvis.com:

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato (*)Det ikke relevante udstreges

Retur- og fortrydelsesformular kan henter her.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21.07.2024