Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 3 >

Soveudstyr


< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Vær klar til dagens aktiviteter


Med en varm og blød sovepose kan du ligge trygt og uforstyrret i naturen. Du har ro til at nyde stilheden og får energi til at være aktiv i løbet af dagen. Søvn er afgørende for, at vi kan nyde dagen. Det er her vi lader op og får energi til dagens aktiviteter. Søvnen er rutinepræget, og den er bedst, hvis den er uden forstyrrelser. Her får krop og sind mulighed for at restituere. Når du er ude i naturen er en god sovepose afgørende. Den gode sovepose gør dig i højere grad uafhængig af omgivelsernes strabadser, så du kan sove godt og vågne op til dagens skønne oplevelser!

Du fortryder aldrig at investere i en god nattesøvn. Især når kroppen kommer i spil i løbet af dagen, er det vigtigt, at den har ro til at restituere i løbet af natten. Kroppen bruger meget energi på at holde kropstemperaturen stabil, især hvis omgivelserne modarbejder det. Derfor er det vigtigt at investere i en sovepose, der hjælper kroppen på vej, så både krop og hoved er frisk, når du vågner.

Der er en del forskellige soveposer i vores udvalg, og de har hver deres optimale omgivelser. De er designet med øje for en særlig situation, og det viser sig i form, isolering og finish.


Hvad skal du se efter, når du skal finde en sovepose?Soveposens form er afgørende


Formen er noget af det første, der afslører en soveposes optimale funktion. En populær form i dag hedder "Mummy", på dansk "mumie". Navnet indikerer formen, som kan minde om de traditionelle mumier, der blandt andet ses i antikkens Egypten. Formen er udviklet til soveposer, fordi den følger kroppens form. Den går blandt andet ind ved anklerne, og har mest plads omkring livet, så du har plads til arme og albuer. Det gør, at du ikke får ekstra stof steder, hvor du ikke skal bruge det. Det sparer plads og vægt. Det gør samtidig, at der er mindre luft inde i soveposen, og det mindsker varmetabet. Derfor er denne form populær. Den er optimal, hvis du skal et sted hen, hvor nattemperaturen er lav, og den er ligeledes optimal, hvis du skal bære din oppakning på ryggen. De klassiske soveposer er enten rektangulære eller kegleformede. De klassiske former er gode til sommercamping, lejrture og andet, hvor vejret er knap så vildt. Her får du samtidig mere plads i soveposen, der øger komforten.


Se på isoleringen


Isoleringen er helt afgørende for, hvor varm en sovepose er. De soveposer, der kan tåle temperaturer under frysepunktet, er toptunet i isolering, så de holder på din kropsvarme og udnytter den bedst muligt. "Mummy-soveposen" er som sagt udviklet, fordi den optimerer varmeudnyttelsen. Det gør den, fordi den smyger sig om kroppen. Jo mindre luft der er i soveposen, des mindre luft skal kroppen opvarme omkring din krop for at holde dig varm. Derfor er Mummy-formen varm. Tykkelsen af soveposen er også afgørende for varmen. Det holder den kolde luft ude. Samtidig mister du en del åndbarhed i de tykke soveposer, og de er derfor ikke optimale i sommerperioder.

Åndbarheden betyder, at luft og vand kan diffundere ud gennem stoffet, så der ikke opstår kondensering. Det holder luften frisk og kølig i soveposen, selvom kroppen udskiller sved og varme. Åndbarhed er vigtig, hvis du sover et varmt sted.


Et smart finish - der er tænkt over detaljen


Der er tænkt over detaljen i de soveposer, vi fører. Detaljerne er afgørende for soveposernes anvendelighed. En sovepose kan have lynlåsen placeret på midten. Det gør, at det er nemt at stige ud og ind af soveposen, og at du kan sidde halvt oprejst i den. I andre soveposer er lynlåsen placeret i siden, og her kan du som oftest lyne den helt op og bruge soveposen som en dyne i de varme sommernætter.

Hætten på de varme soveposer sidder helt til omkring hovedet. Samtidig kan du justere elastikker, og lukke helt af omkring dit ansigt. Hvis det er rigtig koldt, er denne funktion afgørende for din komfort. De varme soveposer har en krans af isoleringsstof omkring nakke og skuldre, som ligeledes kan strammes til, så kropsvarmen udnyttes optimalt. Alt dette er finish-design af højeste kaliber, og er afgørende for vores mest avancerede modeller fra eksempelvis Robens.


Dobbeltsoveposen


Vi har udvalg af dobbeltsoveposer til jer, der ser frem til en hyggelig udflugt med nærværet i højsædet. Her er dobbeltsoveposen en perfekt løsning til kæresteturen i det fri.


Få en sovepose efter dit behov


En sovepose er altså ikke bare en sovepose. Derfor er det vigtigt at forholde sig til de tre overstående punkter, når du skal vælge en sovepose. Hvordan er isolering? Hvordan er formen? Og hvordan er finish? Så får du den bedste nattesøvn - om det er koldt eller varmt udenfor.

Kunne du tænke dig en personlig vejledning, eller har du spørgsmål til vores soveposer, er du meget velkommen til at kontakte os eller komme forbi en af vores butikker. Vi er at finde både i Kongens Lyngby og på Frederiksberg. Her har vi et personale klar, der glædeligt vil dele ud af deres ekspertviden og personlige erfaring. Så er du sikret, at du får det med hjem, der passer bedst til dig.