Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >

Herretøj

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >

Outdoortøj til mænd


Naturens åbne vidder, store himmel og friske luft er unik. Følelsen af at stå i naturen kan ikke findes andre steder. Intet bør distrahere en sådan oplevelse. Derfor er det vigtigt at være klædt i tøj, der fungerer optimalt. Så tøjet er komfortabelt og ikke fjerner fokus fra det vigtige: naturen. Hos Naturligvis Outdoor har vi nøje udvalgt det bedste outdoor tøj til mænd fra de bedste outdoormærker. Vi har alt fra sommertøj og skibukser til vandreshorts. Det er bare at gå på opdagelse, så du kan finde det fedeste outdoortøj til dine eventyr! Du finder outdoortøj til kvinder lige her.

Vi har et bredt sortiment af outdoortøj til mænd her på siden. Der er mange måder at møde naturen på: vinter, sommer, i den spanske sol, under de danske skyer, på en gåtur, i sport. De forskellige møder giver forskellige oplevelser og kræver forskelligt udstyr. Det har vi taget højde for, så der er tøj, der kan gøre dig parat lige meget, hvordan du ønsker at møde naturen. Om det er på en vandretur eller på ski i høj fart ned af en bjergside, så har vi tøjet til dig. Se outdoortøj til damer her.

Vi har det helt rigtige vandretøj


På vandreture er det meget vigtigt at have tøj på, der er komfortabelt og praktisk. Du gentager den samme bevægelse gennem en hel dag, hvilket vil sige, at områder, som er udsat for ubehag, typisk vil tage større eller mindre skade af det. Selvom det til hverdag ikke er noget, du har tænkt over.
Til vandreren har vi særlige vandreshorts, der er lavet i et let og blødt materiale, som ånder godt og sidder behageligt. Typisk er de belagt med en god membran, hvilket gør dem vandafvisende. Vi har også mange letvægtsskjorter, der egner sig godt til en vandres oppakning. De har samme fordele som vandreshorts, og giver god åndingsmulighed, der er vigtigt ved fysiske aktiviteter. Gå også på opdagelse i vores vandretøj, lette regnjakker, vindjakker og vinterjakker, så du er klar til al slags vejr. Vi har også masser af lækkert vandretøj til kvinder her.

Praktisk tøj og funktionelt tøj til sommerhuset


Har du et sommerhus, sætter du sikkert stor pris på at være i naturen. Vi har meget godt tøj, der kan gøre dette nemmere for dig. Vi kan anbefale vores mange fleecetrøjer, der er lavet i fede designs og samtidig holder dig varm. Vores regnjakker og vindjakker er også i høj kvalitet. Vores jakker er beklædt med en membran, der er åndbart og samtidig er vandtæt. Sådanne jakker er perfekte til eksempelvis en mountainbike-tur i skoven.

Tøj til et aktivt udendørsliv


Udendørssport kræver altid godt udstyr og godt overtøj. Her har vi samlet højkvalitets outdoortøj fra store mærker, der har sponsoreret tøj til blandt andet olympiske atleter. Tag et kig på vores mange jakker. De er udviklet i materiale, der giver god åndingsmulighed og samtidig er vandtæt. Så kan du holde kropstemperaturen jævn og yde dit bedste! Vi har også godt tøj som mellemlag. Polyester og uld holder dig varm og kan ånde. Med vores tøj er du klar til at bevæge dig.

Det perfekte tøj til skituren


Vi har alt tøj til skituren, så du er klar til at suse ned af skiløjperne og ikke have fokus på andet end sneen under dine ski og skihoppene foran dig. Vi har alt i skiundertøj, der skaber optimal komfort og varme. Vores skiundertøj er syet, så det følger kroppens former, og med kvalitetselastik sidder det rigtigt hele dagen. De bløde uldmaterialer skaber maksimal komfort, og de giver god åndingsmulighed. Vi har anorakker, som er højeste kvalitet og holder dig varm på løjpen. Vores overtøj kommer fra mærker, der har været brugt af professionelle skisportsfolk. De sikrer ånding, fleksibilitet og varme, som er præcis, hvad du har brug for på skituren. Se også vores tilbehør i vanter, huer, sokker og andet.

Godt og funktionelt tøj hver dag


Vores designs er lette og flotte, og vi har til enhver smag - om du er til det enkle udtryk eller de stærke farver. Der er fokus på anvendelse og komfort, så du føler dig godt tilpas i hverdagen. Godt overtøj er vigtigt i hverdagen, både om vinteren og sommeren. Vi har også et stort udvalg af vinterjakker til damer, som holder til en ordentlig vinter og samtidig har et fedt look. Både Haglöfs og Tenson er meget populære jakkermærker. Til hverdagen kan du også overveje en god vindjakke, som holder den kolde luft ude og samtidig har et flot sports-look. En vindjakke er en fantastisk kompagnon til eksempelvis cykelturen.

De fede mærker med lækkert vandretøj


Salomon er dannet som udendørsmærke i 1947. De har udviklet kvalitetsudstyr til vandringer, skisport og andet udendørssport. De er et godt mærke til al slags udendørsliv, og holder kvalitet og design i top. Skal du på ski- eller vandretur er Salomon et godt mærke. De har flere gange sponsoreret sportstøj til professionelle i både løb og skisport.
Ivanhoe er et svensk udendørsmærke, der går helt tilbage til 1946. De lægger vægt på tradition og gode kvalitetsmaterialer som uld og bomuld. Samtidig har Ivanhoe udviklet moderne teknikker og tekstiler, der giver åndbarhed, fleksibilitet og robusthed, som er en nødvendighed. Denne kombination af tradition og innovation gør mærket unikt.
Haglöfs er ligeledes et svensk udendørsmærke, der også har en lang tradition. De går helt tilbage til 1914, og har været kendetegnet ved at være kvalitet, man kan regne med. Deres overtøj er noget af det mest solgte udendørstøj i Europa, og det kommer sig af deres aldrig svigtende kvalitet, der henvender sig til både eventyreren og dem, der stort set aldrig befinder sig i naturen.
Tenson har siden 1951 sat sin lid til at skabe udendørs tøj, som er funktionelt og godt designet. Tenson er et svensk mærke, og er førende indenfor udendørs tøj, både i regntøj, vintertøj og meget andet. Deres design er efterhånden ikonisk og de har sponsoreret olympiske stjerner. Deres "Himalaya-tjakke" er deres kendetegn, og i skitøj går man aldrig galt med Tenson.

Spørg os til råds!


Design, holdbare materialer og komfort er kendetegnende ved outdoortøjet, vi sælger til mænd hos Naturligvis Outdoor. Du er altid velkommen til at komme forbi vores forretning enten på Frederiksberg eller i Kongens Lyngby, hvis du har brug for at mærke materialet eller skal bruge rådgivning for at sikre, at du får det helt rigtige. Vores medarbejdere har stor ekspertviden kombineret med masser af personlig erfaring. Du kan også kontakte os her. Så kan du komme ud under åben himmel og nyde udendørslivet - klædt på til lejligheden!