Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 >

Pacsafe

Pacsafe har designet en helt ny form for taske: den tyverisikrede taske. Ved hjælp af smart og enkel teknologi, hat Pacsafe designet en taske, der sikrer din bagage mod tyveri, når du er på farten. Med en taske fra Pacsafe kan du rejse mere frit og ubekymret.

Pacsafes teknologi er enkel og nem at benytte, men indeholder afgørende justeringer, der besværliggør tyveri betydeligt. Pacsafe tasker og rygsække indeholder bl.a. RFIDblokering, Lock Down teknologi, smart lynlås og sikring mod opskæring.

Nyd dine eventyr på en helt ny måde


Pacsafe har med sit enkle design tilføjet revolutionerende funktioner til din rejsetaske. Det er hverken ekstra vægt eller besværligt at arbejde med men derimod små tilføjelser til et klassisk taskedesign, der besværliggør tyveri fra tasken, når du har den med dig. Det betyder, at du ikke skal holde øje, være bekymret, påpasselig osv. men derimod kan nyde turen uden forbehold.


Hvad er Pacsafe teknologi?


RFIDsafe
Radiofrekvens Identifikation (RFID) er den trådløse dataoverførsel, som findes både i betalingskort og i dit pas. Det kan misbruges af tyve, der kan hente informationer fra afstande - uden fysisk at stjæle dine egendele. Med RFIDsafe har Pacsafe indbygget en blokering, der bryder signalet af, når egendelene er i tasken.

Lock Down teknologi
Med smarte remme og click-on, kan du sætte din taske sikkert ned, når du er på café eller andet, hvor din taske står løst.

Smart lynlås
Taskerne er designet med smarte lynlåse, der besværliggør åbning af dem for en tyv. Lynlåsen er skjult og kan tit klikkes eller bindes til et loop, der er monteret på tasken. Så er den sikret mod hurtig åbning, og du vil kunne mærke, hvis nogen forsøgte sig med at åbne din rygsæk.

Sikret mod opskæring
En af Pacsafes kollektioner har indbyggede ståltråde, der sikrer din rygsæk / taske mod at blive skåret op - en metode, som tyve bruger til hurtigt og nemt at tømme din rygsæk.