Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 >

Trek'n'eat

Trek'n Eat laver naturlige, næringsrige og nemme retter til dine eventyr. Trek'n Eat er frysetørret mad, der kun skal tilsættes varmt vand for at blive til en lækker ret. Maden er kompakt og næringsrig, så du sparer plads og vægt samtidig med, at du får brændstof til at kunne yde dit bedste i naturen. Trek'n Eat har alle måltider: morgenmad, frokost og aftensmad. Det er bare at gå på opdagelse i deres udvalg, så er du sikret, at du får den næring, du har brug for.

Trek'n Eat - Naturligt, næringsrigt og nemt


Trek'n Eat er et meget smart valg, hvis du skal lave mad på din tur. Den frysetørrede mad fylder utrolig lidt, og du skal kun tilføje varmt vand, så har du en komplet ret.

Retterne har omkring 600 kalorier pr. pose, så du får den mængde næring, det kræver, når du er meget fysisk aktiv. Det er helt afgørende for din udholdenhed, at du får tilstrækkeligt med næring.

Alle Trek'n Eats retter er 100% naturlige. Der er ingen konservesmidler, farvestoffer eller tilsat smag. Du får det bedste, så du kan yde dit bedste.


Hvad er frysetørret mad?


Trek'n Eats retter er frysetørret mad. Frysetørring er en udbredt måde at tørre madvarer på, så holdbarheden øges og vægten mindskes. Ved frysetørring springes væskeform for vand over, og vandet i maden går direkte fra fast (is) til gas (vanddamp). På den måde fjerner man effektivt vandet i madvaren uden at fjerne næring, smag og farve. Når der igen tilsættes vand vil maden derfor vende tilbage til sin normale konsistens og udtryk.