Køb her og hent i butikButikker & kundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt kun 39,- 100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 3 >

Telte

< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Det behøver ikke at være som i gamle dage...


Teltet er essentielt for den gode overnatning i naturen. Hos Naturligvis Outdoor har vi nøje udvalgt de bedste kvalitetstelte fra Robens og Outwell. Det sikrer dig den bedste oplevelse. Vi har telte til mange forskellige formål. Både til dig, der skal have et telt, der er nemt at transportere og slå op - måske et telt til haven eller et et godt festivaltelt. Vi har telte til familieturen, hvor der skal findes den helt rigtige balance mellem det praktiske og det hyggelige, og vi har telte til dig, der skal ud i en levende natur, hvor teltet skal kunne tåle forskellige vejrformer. Teltene fås fra de små telte til to personer og op til vores "kæmpe telte", der har plads til 7 personer eller flere.

Et telt er ikke bare et telt. Det må man acceptere. Det finder man ud af på den hårde måde, hvis man har prøvet at sove i et telt fra en eller andens barndom. Nostalgien har formentlig båret meget af stemningen, men er du vågnet op med alle din ting gennemblødt, har du nok måtte erkende: et telt er ikke bare et telt. Flere af vores telte er nævnt som bedst-i-test vindere i denne artikel fra 2019.
Heldigvis er der mange, der arbejder på at udvikle de bedste vandtætte telte til dig og dem, du skal ud i naturen med, så alt ikke behøver at være som i gamle dage. Vi har hos Naturligvis Outdoor nøje udvalgt vores sortiment af telte ud fra deres høje kvalitet og funktionsdygtighed. Så du altid er tør, og samtidig har teltet, som matcher lige præcis den telttur, du skal ud på.
Vi har udvalgt tre særligt gode teltmærker, der dækker hvert deres område indenfor teltbehovet: Easy Camp telte, Outwell telte og Robens telte.

Easy Camps nemme telte


Easy Camp har specialiseret sig i "den nemme camping" og er til dig, som skal have det nemt med at transportere og opslå dit telt. Easy Camps telte er ofte populære festivaltelte, fordi de er lavet i et let materiale og ofte har en "fold ud" mekanisme, der gør, at dit telt er opslået på få sekunder. Dette teltdesign er unikt og indeholder ikke løse stænger og kaldes et pop up telt.. Derudover kan teltet foldes sammen, lægges i en specialdesignet taske og tages over skulderen. Aldrig har det været nemmere at håndtere et telt. Easy Camp lever med denne model virkelig op til sit navn. Samtidig går de ikke ned på kvaliteten og sikrer stadig stabile og vandtætte telte, som er en nødvendighed i et land som Danmark. Easy Camp telte er gode og billige telte, hvor du får value for money.

Outwell telte med familien i centrum


Vi har også et stort udvalg af telte fra Outwell. Outwell er et af de helt store mærker indenfor telte og outdoorliving. De har familien i fokus, når de designer telte, og det kan man tydeligt se på deres udvalg. Teltene er rummelige, de er praktiske, og de skaber rum for hygge. I de fleste af Outwell teltene kan man stå oprejst indenfor. Hvilket giver en helt anden mulighed for at kunne være inde i teltet, skulle det eksempelvis være dårligt vejr. Derudover har de alle vinduer, der giver et naturligt lysindfald og ligeledes hjælper til at skabe en hyggelig indendørs atmosfære. Med familien i fokus har Outwell også tænkt over de små ting: den gode udluftning, rum til mindre opbevaring, indgang mellem kabinerne til strømstik og meget andet. Så har du brug for et virkelig godt telt, er Outwell det helt rigtige teltmærke af vælge. Her kan du se meget mere campingudstyr fra Outwell så du kan få en fantastisk campingferie.

Robens - helt ud i naturen


Vores store udvalg af Robenstelte er perfekt til dig, som skal ud i naturen, lige meget hvordan den opfører sig. Robens har specialiseret sig i de telte, der kan tåle det meste. Først og fremmest kan de tåle et højt vandtryk. Det sikrer dig, at du kan holde dine sager tørt, selv hvis det regner meget. Derudover er teltene designet, så de kan modstå et højt vindtryk. Det skyldes, at deres design er lavt og designet således, at vinden kan løbe langs teltet i stedet for at tage fat i teltdugen. Robens lave modeller er smarte til naturentusiasterne og fjeldvandrene. Det er dog ikke det eneste, som Robens kan. Robens laver også de såkaldte "kæmpe telte", som kan rumme 8 personer, 9 personer eller 10 personer. Det er deres ikoniske tipimodel, der giver denne enorme pladsudnyttelse og mulighed for, at store grupper mennesker kan bruge det samme telt. Tipierne hos Robens samler det bedste fra to verdener - de har det historiske tipiudseende, der trækker tråde tilbage til indianerne i Nordamerika, med al den stemning, som det giver. Samtidig har de et moderne telts funktioner: gode udluftningsmuligheder, teltbund, kan modstå højt vandtryk, vinduer, gardiner og meget, meget mere.

Rum for de gode oplevelser


Et telt er vigtigt for oplevelsen i det fri. Det skaber tryghed, det skaber komfort og vigtigst af alt, så skaber det rum for gode oplevelser.
Vi har beskrevet vores enkelte produkter her på siden, så du kan finde det telt, der passer bedst til dig. Er du i tvivl om noget eller har brug for personlig guidens, er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores foretning på Frederiksberg eller i Kongens Lyngby.