Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 3 >

Telte

< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Vi har nok de bedste kvalitetstelte


Det perfekte telt er essentielt, hvis man skal sove godt i naturen. Derfor har vi hos Naturligvis Outdoor nøje udvalgt telte af bedste kvalitet fra Robens, Outwell og Easy Camp til vores sortiment, så vi kan sikre, at du får den bedste oplevelse. Vi har telte til mange forskellige formål - alt fra telte der er nemme at transportere og slå op, såsom et godt festivaltelt, til lækre og billige familietelte, hvor balancen mellem det praktiske og det hyggelige er fundamentalt, til telte til dem der skal ud i det fri, og dermed være dækket ind til al slags vejr og udfordringer. Vi har desuden helt små telte til op til to personer samt et udvalg af store telte med plads til 7+ personer.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at ens telt har høj funktionsdygtighed og vi går højt op i, at alle vores telte er udstyret med en masse praktiske detaljer - og flere af vores telte er desuden nævnt som bedst-i-test vindere. Hos Naturligvis Outdoor går vi altså ikke på kompromis med kvalitet - og det skal du selvfølgelig heller ikke - og det er netop derfor, at vi har udvalgt netop telte fra Easy Camp, Robens og Outwell.


Teltets opbygning og vigtige funktioner


Et klassisk telt består af en eller flere sovekabiner og en apsis - hvor nogle teltmodeller også er udstyret med et vådrum og/eller et udendørsareal. Uanset størrelse på teltet, er det stadig de samme funktioner der tæller i forhold til en god teltoplevelse.

Vores udvalg af telte er udstyret med de mest smarte og praktiske detaljer, for at give dig den bedste telt- og campingoplevelse. Herunder gælder vandsøjletrykket, som er den faktor der afgører, hvor vandtæt teltet er. Jo højere vandsøjletrykket er, jo mere vandtæt er teltet. Derudover er de forskellige teltmodeller udstyret med forskellige slags stænger, nogle er af fleksibelt glasfiber, andre af robust stål og så har Outwell sine helt unikke lufttelte med luftstænger. Alle vores telte er desuden valgt ud fra deres slidstærke, men åndbare materiale - med gode muligheder for ventilation og lysindfald.


Outwell telte med familien i fokus


Vi har også et stort udvalg af gode Outwell telte. Outwell er et af de førende mærker indenfor telte og outdoorliving - og så er det desuden 100% dansk design! De har særligt familien i fokus i deres teltdesigns, og de er dermed et fremragende valg til familiecampingturen, eller hvis man er afsted med en større gruppe. Teltene er rummelige, praktiske og har masser af plads til hyggelige stunder og gode oplevelser.

Størstedelen af Outwell teltene har en god ståhøjde, så der er god mulighed for at udnytte al plads i teltet samt bruge teltet som et samlingssted på en regnvejrsdag. Alle teltene har desuden store indbyggede vinduer, som giver apsis en hyggelig atmosfære og et dejligt naturligt lysindfald. Outwell sørger altså for, at man har lyst til at opholde sig i deres telte, med funktioner som smarte ventilationsåbninger for bedre indeklima, smarte lommer til opbevaring og kabelindgange til elektricitet samt masser af ekstra campingudstyr, man kan tilkøbe for at optimere teltene endnu mere.

Med familien i fokus, har Outwell selvfølgelig gjort det endnu nemmere at campe med telt. Outwells lufttelte er unikke og innovative modeller med luftstænger fremfor stålstænger. Dette gør opsætningen af teltene super let, da luftstængerne bare skal pumpes med luft - og så står jeres telt stabilt og klar til brug. Disse modeller er ideelle til familier, der gerne vil hurtigt på ferie og slappe af, men stadig ønsker god teltplads og rum til at skabe en hyggelig atmosfære.


Robens telte er vindstabile


Teltene fra Robens er perfekte til dig der, der skal på udflugter og overnatninger i det fri - uanset vind og vejr. Robens designer deres telte, så de er særligt vejrbestandige med et generelt højt vandsøjletryk, så du kan være sikker på, at du og dine ting forbliver tørre. Teltene er også designet, så de kan modstå høj vindstyrke idet, at teltmodellerne typisk er lave således, at vinden løber langs teltet fremfor at tage fat i teltdugen. Derudover er alle Robens designs lavet af letvægtsmaterialer, så de er nemme at have med på turen.

dover specialdesignede letvægtstelte, har Robens også et godt udvalg af større telte, som typisk kan rumme 8+ personer. Herunder finder man f.eks deres klassiske tipi-model som blander det historiske tipiudseende der stammer fra Indianernes Nordamerika med moderne og praktiske teltfunktioner som god ventilation, teltbunde med højt vandsøjletryk, smarte gardiner mm. Teltets grundide er dog den samme: god plads indvendigt med en samling omkring en midte - hvor du i Robens moderne tipi-telte kan tilføje en brændeovn, hvor røgen selvfølgelig ledes ud igennem toppen.


Prisbilligt telt fra Easy Camp


Easy Camp har specialiseret sig i “den nemme camping" og er perfekt til når man nemt og hurtigt skal transportere og slå sit telt op. Easy Camp leverer kun billige gode telte og de er et oplagt valg til brug som f.eks festivaltelte, fordi de er lavet i et let materiale samt er super lette og hurtige at sætte op. For endnu lettere camping, har Easy Camp også et godt udvalg af såkaldte pop-up telte. Det er unikke telte uden løse stænger, som foldes ud på få sekunder og transporteres i en specialdesignet taske, der gør det nemt at have teltet med over skulderen - og det har altså aldrig været nemmere at håndtere et telt.

Trods Easy Camps håndterbare designs, lethed og lave priser er de ikke gået ned på kvalitet. De sikrer dig et stabilt og vandtæt telt - som er højst nødvendigt til de danske festivaller og generelt den danske sommer. Vi har et lækkert udvalg af smarte Easy Camp telte, som med sikkerhed er billige gode telte, hvor du får god kvalitet for få penge.


Camping i Danmark


Når du har anskaffet dig det perfekte telt - hvor skal du så gøre af det? Heldigvis er Danmark et rutineret campingland med næsten 500 dejlige campingpladser fordelt rundt i landet. Her kan du skrue op og ned for outdoorlivet lige som du ønsker. På danske campingpladser finder man typisk bålpladser, fælleskøkkener, toilet- og badefaciliteter samt andre hyggelige muligheder for oplevelser, såsom minigolf, badebassin og legepladser - så jeres campingoplevelse med sikkerhed bliver en succes.

Generelt har Danmark et højt niveau på campingpladserne og det er en oplagt mulighed at udnytte dette og dermed nyde den danske sommer - billigt, børnevenligt og bæredygtigt.

Hvis man er mere til fri teltning er der også rig mulighed for dette i Danmark. Her gælder Naturstyrelsens 1-2-3-reglen: max én overnatning med to telte af tre-mandstypen. Desuden skal teltet stå under træer og må selvfølgelig ikke stå i vejen for andre - og så må det ikke kunne ses fra omkringliggende bygninger eller andre færdende på skovstier. På Naturstyrelsens hjemmeside kan du få et overblik over alle danske skove der tillader camping samt de klare regler for fri teltning.


Hvilket telt skal du vælge?


I Naturligvis Outdoor har vi et stort udvalg af de forskellige slags telte i vores butikker i henholdsvis Lyngby, Lyngby Hovedgade 62 og på Gammel Kongevej 119, Frederiksberg. Valget af det helt rigtige telt kommer meget an på, hvor du skal hen, hvordan det skal bruges, hvor mange i er samt hvilken prisklasse du kigger i.

Hvis du har den mindste tvivl, står vi i Naturligvis Outdoor altid klar i vores butikker, til at hjælpe og guide dig i dit valg - og ellers er du altid velkommen til at kontakte os på mail med spørgsmål du eventuelt kunne have.