Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 >

LifeStraw


LifeStraw vandrensning


Innovative LifeStraw gør rent drikkevand tilgængeligt for alle. Både deres drikkedunke og deres personlige drikkefiltre gør det muligt at slukke tørsten fra kilder med tvivlsom vandkvalitet. Frygt hverken parasitter, bakterier eller mikroplast - LifeStraw frasorterer både mere og mindre synlige dårligdomme, så du altid kan slukke tørsten på din tur.

Lifestraw er drevet af ambitionen om at gøre en forskel i verden, og de leder en lang række initiativer, der fremmer folkesundheden og redder liv i udsatte lande.

En revolutionerende opfindelse der redder liv


Med henblik på at hjælpe fattige lande, hvor rent vand er en mangelvare, har den danske ingeniør bag LifeStraw udviklet produkter, der redefinerer, hvad drikkevand er.

Det hele startede med opfindelsen af et filter mod guinea-orme og larver. Herudfra blev det transportable, personlige LifeStraw-filter udviklet - et award-vindende filter, der renser vand med sin innovative mikrofibermembran, efterhånden som vandet suges op.

Både det personlige drikkestraw og LifeStraws drikkeflasker frasorterer skadelige partikler og snavs, så det er sikkert at slukke tørsten overalt i verden.

Prioriterer miljøet og gode produktionsforhold


Lifestraw går op i, at alle anvendte materialer til deres produkter er bæredygtige, og at deres produktion foregår med gode forhold for de ansatte. Alle LifeStraws produkter er BPA- og kemiekaliefrie, og de er produceret på klimaneutral vis.

I den vestlige verden, hvor rent drikkevand som oftest er tilgængeligt i hanen, er LifeStraws drikkeflasker er et miljøvenligt alternativ til engangsflasker, der kan følge dig både i hverdagen og på dine eventyr.

Lifestraw - Et brand med en mission


LifeStraw har en ambition om at hjælpe flest muligt med at få dækket det helt basale behov for rent drikkevand. For hvert købt produkt sørger LifeStraw for at et barn i et udsat land får rent vand i et helt skoleår, og gennem dette GiveBack program har de sørget for vand til over 1 million børn på verdensplan. LifeStraw har desuden foræret over 37 millioner guineaorm-filtre væk og doneret vand til kriseramte områder. Dem kan man støtte med god samvittighed!