Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Fodtøj Dame

< 1 2 3 4 5 6 7 >
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Hvordan finder jeg den helt rigtige vandrestøvle?


Vandrestøvler og vandresko er en vigtig investering for den optimale naturoplevelse. Derfor har vi her på siden samlet de bedste vandrestøvler og vandresko til kvinder. Vi har vandrestøvler og vandresko både til turen i skoven, bjergvandringen og de andre tidspunkter, hvor naturen er under fødderne og vandrestøvlen er et must. Gå på opdagelse i vores sortiment og find den vandrestøvle eller vandresko, der passer bedst til dig og dit behov. Her finder du vandrestøvler til mænd. Vandresko til mænd finder du her.

En vandrestøvles vigtigste funktion er at yde støtte, men der er mange forskellige måder at yde det på. Derfor er det vigtigt at finde den vandrestøvle, der passer præcist til dit behov, og den tur du skal ud på. Herunder er samlet nogle overvejelser, du kan at gøre dig, når du skal på sporet af det rigtige fodtøj. Er du på udkig efter vandrestøvler til mænd, skal du klikke her.


Vandrestøvler og vandresko


Skal du have en vandresko eller en vandrestøvle? Den største forskel på de to typer fodtøj er deres højde. Vandrestøvlen går op omkring anklen og yder derfor mere støtte her, end skoen gør. Vi anbefaler vandrestøvlen, hvis du skal ud i meget kuperet terræn, har meget opbakning eller skal ud på en rute med meget stigning. Her er det essentielt, at anklen får støtte, således at foden uden problemer kan holde fast, selv når underlaget er ujævnt.

Hvornår skal du så vælge en vandresko? Det skal du, hvis din vej primært er jævn, eksempelvis på en vandretur ved Vesterhavet. Den høje vandrestøvle er tungere end vandreskoen, og er der derfor ikke behov for ekstra støtte omkring anklen, er den lette vandresko et godt valg.


Den bedste sål på vandrestøvler og vandresko


En sål er ikke bare en sål, det må man erkende. Der er især tre store forskelle at være opmærksom, når man ser på støvlens sål: fleksibilitet, tykkelse og form.
En sål kan være smidig eller solid. Her er det vigtigt at overveje, hvordan støvlen skal bruges. Den solide sål får dig til at stå jævnt - uanset, hvor ujævnt dit underlag er. Derfor er den solide sål god, hvis du skal bevæge dig i terræn med stigning, mange sten, klipper og andet, som kan forstyrre foden.

Her vil vandrestøvlen sikre, at du kan bevæge dig problemfrit henover terrænet. Det er samtidig værd at overveje, at man i denne vandrestøvle mister noget fleksibilitet. Skal du derfor ud på et let, fladt og blødt underlag - en skovbund, en sti, jord eller græs - skal du investere i en lettere sål, der giver dig den flexibilitet og lethed, som dette terræn fordrer.


Vandrestøvler med membran eller uden membran?


Mange af vores vandrestøvler har vandtætte og åndbare membraner. Det vil sige, at støvlen har en indbygget membran, så den er tæt overfor vand og samtidig åndbar. En sådan membran er essentiel at have, hvis vandrestøvlen skal benyttes steder, hvor der er stor sandsynlighed for regn. Er støvlen gennemblødt, er turen bare ikke ligeså sjov. Den vandtætte membran er et must, hvis skoen skal bruges heroppe nordpå, eller hvis du ved, at et regnskyl normalt ikke stopper dig. Så skal vandreskoen eller vandrestøvlen heller ikke.

Hvornår er en vandtæt membran ikke nødvendig? Hvis du skal et sted hen, hvor der er en meget lille sandsynlighed for regn og derimod er sol og varme, skal du prioritere en sko med god åndbarhed. Det har vi vandrestøvler, der er specialiseret i. Overfladen er her lavet af et meget åndbart materiale, hvor fugt og varme har mulighed for at komme ud.


Hvordan plejer man vandrestøvler


Når du har fået dine vandrestøvler hjem, skal du huske at de skal plejes med skopleje. Mange af vores sko uden membran har en læderoverflade, og for at denne holder sig smidig og jævn, anbefaler vi, at du engang imellem behandler den med bivoks. Ved sko der har vandtæt membran, anbefaler vi, at du benytter en overfladespray. Både smidigheden, åndbarheden og membranen har godt af denne behandling. Så ved at du passer godt på din sko, får den en lang levetid og opretholder sine funktioner på bedst mulig vis.


Vi er klar til at hjælpe dig


Vi har detaljerede beskrivelser af alle produkter her på hjemmesiden, men er du i tvivl om noget angående vores sortiement, eller de enkelte produkter, kan du altid komme forbi vores forretning på Frederiksberg eller i Kongens Lyngby. Vi har et personale parat, der glædeligt vil hjælpe dig. Du kan også finde vores telefonnummer nederst på siden. Held og lykke med dine nye vandrestøvler, må den være fundament for mange gode oplevelser.