Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Columbia


Columbia er et populært outdoormærke, der i et halvt århundrede har leveret solidt og pålideligt outdoor-udstyr til mange forskellige lejligheder. Columbia er et amerikansk outdoor-mærke kendt for at kombinere smart design med høj kvalitet. Deres vandrestøvler, vandresko, jakker og meget andet faciliterer mødet mellem dig og naturen på bedste vis.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Columbia - hvem de er, og hvad de kan


Columbia er et af de største outdoormærker på globalt plan og har designet fantastisk outdoortøj og fodtøj, hvis membranteknologi løfter dem til et meget højt niveau. Deres teknologi skaber outdoorudstyr med mange egenskaber som: affjedring, åndbarhed, robusthed og vandtæthed - tilpasset naturens uforudsigelighed, så du aldrig skal gå på kompromis med din oplevelse.

Deres Omni-Freeze Zero teknologi vandt National Geographics Adventures "Årets udstyr" i 2013.


Historien om Columbia


Columbia er en familiestartet virksomhed, der begyndte i Portland, USA, i 1938 - startet af et immigrantpar fra Tyskland. I dag er bestyrelsesformanden dette pars datter, der har styret forretningen siden 1970. Denne kontinuitet har skabt et pålideligt brand, der samtidig har formået at forny sig.

Columbia er et førende outdoormærke, og de har særligt fokus på sportsudstyret til outdooroplevelserne. De sponsorerer både skiløb og trailrunning og er mestre indenfor begge discipliners udstyr.