Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Vandresko

< 1 2 3 4 5 >
< 1 2 3 4 5 >
< 1 2 3 4 5 >

Vandresko bedst i test


Vi går aldrig ned på kvalitet hos Naturligvis Outdoor, og derfor har vi nøje udvalgt alle vores vandresko fra de enestående outdoor-mærker Merrell, On, Columbia, Salomon, Ecco og Keen, der er valgt udfra deres innovative designs med smarte funktioner og detaljer - så de med sikkerhed sørger for, at du har sunde og komfortable fødder på dine vandreture eller til hverdag. Her finder du gode vandresko til kvinder og her finder du gode vandresko til mænd.

Alle skal have mulighed for at gå godt og behageligt på en krævende vandretur. Vi har derfor udvalgt en bred skare af sko til forskellige behov i forskellige prisklasser til vores sortiment - så alle kan være med. Desuden er vi altid klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige vandresko, om det er en åndbar vandresko, vandtætte vandresko eller et par stødabsorberende sko, har vi helt sikkert et udvalg der passer perfekt til dig.


Vælg den rigtige vandresko


En af de vigtigste faktorer for at opnå en behagelig vandretur, uanset hvor krævende den end kan være, er vandreskoen. Får du ikke den optimale støtte og har de rigtige såler eller funktioner kommer du ikke særlig langt, før du har trætte og ømme fødder. Dog er der også så mange funktioner at vælge imellem, at ingen vandresko kan alt på én gang - og man må derfor prioritere sine behov og vælge derefter. Alternativt kan man vælge et par gode vandrestøvler.

I vores sortiment har vi både de lettere sko med lette, men grove ydersåler og god åndbarhed, hvis du f.eks skal ud og løbe terrænløb, eller vi har tungere, vandtætte vandresko til den krævende vandretur i omskifteligt vejr samt mange andre sko med forskellige, praktiske detaljer. Vi sikrer dog, at du slipper for de trætte og ømme fødder, da alle skoene i vores sortiment er udstyret med en lækker stødabsorbering, der gør dine fødder glade.


Hvilke sokker skal jeg bruge i min vandresko?


For at optimere din vandreskos funktioner, er et par gode vandresokker super smart at tilføje. En vandresok er lidt mere teknisk, end en almindelig sok, og valget af den rigtige vandresok, kommer altså også an på dine behov, helt ligesom valget af vandreskoen.

Vandresokken skal både beskytte din fod mod tryk fra skoen og mindske chancen for vabler og gnavesår, mens den skal holde på sammen samt holde fugten væk fra fødderne, så de forbliver tørre, når der er behov for det. Man kan også vælge at gøre brug af en inder- og en ydersok, hvor indersokkens funktion er at transportere fugt væk fra foden, og ydersokkens funktioner er at holde på varmen. At bruge to sokker mindsker direkte friktion mellem skoen og huden, og dermed mindskes chancen for vabler endnu mere samtidig giver det også ekstra svangstøtte.

Vi har hos Naturligvis derfor et lækkert udvalg af ergonomiske vandresokker med praktiske, funktionelle detaljer og god komfort, nøje udvalgt fra mærkerne Rohner og Salomon.


Hvordan skal min vandresko sidde?Trods en vandreskos mange smarte funktioner og fordelene ved en vandresok, skal din vandresko selvfølgelig først og fremmest sidde korrekt, før den kan give den støtte du skal bruge. En hovedregel er, at der skal kunne være en lille finger mellem hæl og sko, så man ved, om skoen sidder tæt nok omkring foden, hvor man dog skal tænke på, at der skal kunne være plads til en tyk sok, uden at skoen klemmer.

Derudover er alle vandreskoene i vores sortiment udstyret med indlægs- mellem- og ydersåle med tekniske detaljer, egnet til forskellige slags underlag og behov. Hvilke slags såler din valgte vandresko har, spiller derfor ind som en vigtig faktor i forhold til, hvordan den sidder på foden og yder den optimale støtte. Derfor har vi i vores sortiment udvalgt skomærker der har specialiseret sig i, at levere innovative og smarte såler til alle slags behov, så du uden tvivl kan finde en perfekt sko, til netop din fod, i vores sortiment.


Indlægssål med bedst støtteMange vandresko sælges med en standard indlægssål, der er skabt til at kunne 'passe alle'. Men fordi foden er så kompleks, og vi alle har forskellige svangprofiler mm., har vi selvfølgelig også forskellige krav til en sål - og der findes altså ikke én indlægssål der dur til alle.

En god indlægssål er noget af det vigtigste, i forhold til, hvordan du går i dine sko. Sålen stabiliserer din fod, mens den tilføjer ekstra støtte samt ekstra stødabsorbering, for endnu at forhindre trætte og ømme fødder. Det er altså en super god investering at anskaffe sig en indlægssål der er tilpasset netop din fod, så du fuldt ud kan udnytte alle de gode fordele din vandresko ellers giver.

Vi har hos Naturligvis Outdoor særligt udvalgt såler fra henholdsvis Formthotics, og SIDAS, der alle er førende mærker indenfor indlægssåler, og derfor leverer den allerhøjeste kvalitet til de allerbedste priser inden for markedet.

Formthotics sørger for, at du får præcis den støtte du har brug for, med deres såler af Dual Density Formax skum der former sig efter dine fødder. De har både såler til de krævende løbeture, hvor de skal kunne tage hårdere stød samt såler velegnet til længere vandreture, hvor du har mere behov for længerevarende support.

SIDAS er et af de mærker der er mest anerkendte for deres såler, der passer til 95% af alle fodtyper - både på mænd og kvinder. De har et anatomisk design der er fodformet samt modeller til lav, mellem og høj svang, der giver god støtte til både hælen og trædepuder og sikrer genial komfort.

Eccos indlægssåler er en del bedre egnet til brug i hverdagssko. De giver stadig lækker komfort og stødabsorbering, bare ikke i ligeså høj grad, som de mere avancerede indlægssåler. Dog kan de klippes til, så de passer perfekt i skoen - lige meget hvad og hvilken sko du har.


De bedste skomærker


Vi har hos Naturligvis Outdoor udvalgt de mest førende mærker inden for vandresko ud fra funktioner, kvalitet og prisklasser. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet - og det skal du heller ikke. Alle disse mærker skal nok sørge for, at både din næste vandretur, men også din hverdag, bliver komfortabel og let at komme igennem - så snart du har fundet en passende sko.

Salomon er et af vores mest kendte mærker, hvilket der også er god grund til. De har skabt deres egne forskellige slags såler, til forskellige behov, der alle sammen sikrer god dæmning, støtte og komfort. Deres mellemsåler er typisk af EVA-skum, der giver fænomenal stødabsorbering samt grove gummiydersåler der giver et godt greb på alt underlag. Derudover er mange Salomon vandresko udstyret med deres SensiFit teknologi, der sørger for stabilitet samt at skoen omslutter foden godt.

Merrell er også store tilhængere af EVA-skum i deres mellemsåler, mens de også har udviklet deres egen FloatPro mellemsål, der specialiserer sig i god energitransport samt stødabsorbering. Mange af Merrells vandresko har desuden deres Kinetic Fit indlægssål, der former sig efter din fod og dermed giver god støtte og fleksibilitet og så sikrer deres grove gummi ydersåle også skridsikkerhed i selv det vanskeligste terræn.

Columbia har udviklet deres egen Techlite mellemsål der giver enestående stødabsorbering, og som de fleste af deres modeller er udstyret med sammen med deres Adapt Trax gummisål, der sikrer et fast og sikkert greb på usikkert underlag. De har også deres Navic Fit system, der sørger for, at skoen sidder som den skal samt mindsker chancen for vabler.

On leverer lette sko, der er smarte til løbeture eller hverdag. De har Zero-Gravity mellemsåle, der er lette, men yder god dæmpning og støtte. De har også deres Missipgrip ydersåler, der giver et godt fodfæste, mens skoen stadig er let og nem at gå med.

Keen leverer vandresko med lækker støtte med deres EVA-skum såler, samt mulighed for at komme let igennem al slags terræn med deres grove Keen All-Terrain gummisåler. De har desuden deres helt egen KEEN.DRY membran, der gør deres sko vandtætte samt åndbare, så dine fødder altid forbliver tørre og komfortable i Keens vandresko.

Ecco sikrer sig, at du står fast og godt med deres grove gummiydersåler, mens du får ekstra støtte og stabilitet med deres innovative teknologi Ecco Fluidform, der sørger for at skoen følger fodens naturlige form.

Disse funktioner og teknologier er dog kun et uddrag af alle de smarte detaljer vores udvalgte vandresko ellers er udstyret med - men heldigvis har vi varebeskrivelser på alle vores vandresko, hvis du har nogen tvivl om, hvad din valgte sko kan. Ellers er du altid velkommen ned i en af vores butikker på Lyngby Hovedgade eller Frederiksberg, hvor vores søde medarbejdere står klar med svar på alle dine spørgsmål eller med en guide til at vælge den perfekte vandresko.


Hvornår skal jeg vælge en vandrestøvle?


Udover et bredt udvalg af vandresko har vi hos Naturligvis Outdoor også et lækkert vandrestøvle sortiment. Det kan dog være svært altid at vurdere, hvornår man hellere skal vælge en vandrestøvle, fremfor sko.

En vandrestøvle er typisk en del tungere og robust end en vandresko, mens vandrestøvlen dog yder mere støtte end skoen. Med støvlens højere skaft, beskytter den mod belastning af anklen, hvilket gør en vandrestøvle velegnet til bjergbestigning eller generelt terræn med mange stigninger undervejs. På en bjergvandretur bliver dine knæ og ankler især sat på prøve, hvor støvlen altså er genial støtte.

Derudover har vandrestøvlen typisk ekstra forstærkninger og en vandtæt membran, der giver god beskyttelse mod vind og vejr - mens mange vandrestøvler også kan være åndbare, og dermed bruges i varmere klima.


Vi har altid gode tilbud


I vores store outlet har vi en masse lækre tilbud. Blandt andet har vi Salomon vandresko til herrer og Salomon vandresko til damer på tilbud, samt gode tilbud på vandrestøvler, hverdagssko og meget mere.

Hvis du ellers har den mindste tvivl om, hvilken vandresko du har brug for, er du mere end velkommen til at komme forbi en af vores Naturligvis Outdoor butikker på Frederiksberg eller i Lyngby, hvor vores medarbejdere altid står klar med en hjælpende hånd til at finde den rigtige sko til dig og dine behov.