Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 3 >

Osprey

< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Osprey rygsække


Osprey startede ud som en skitse af en rygsæk på et stykke papir. Skitsen blev til i Californien i 1974. Grundlægger Mike Pfotenhauer havde en ambition om en rygsæk, der skulle være let og støtte korrekt. Osprey startede succesen med rygsække, og de har siden 1970'erne holdt en mesterplads i rygsækdesign. Deres innovative design er praktisk og med flair for detaljen, så der er tænkt over selv de mindste ting til din tur. Osprey laver rygsække til vandrerture, dagsture og hverdagen. Gå på opdagelse i de lækre rygsække her!

Rygsækken, der giver dig en lettere tur


Osprey har mange års erfaring med udvikling af rygsække, og de har et godt øje for, hvad vi som friluftsmennesker har brug for. Deres designs er holdbare og tidløse, og egner sig til mange forskellige situationer. Der er mange måder at møde naturen på, hvor en rygsæk er vigtig. Du kan tage på lange vandreture. Måske skal du på en weekendtur i skoven, måske blot en dagstur, hvor der skal være plads til en jakke og lidt snacks. Under alle omstændigheder kan du mærke en stor forskel, når du får en rygsæk på fra et mærke som Osprey.

Der er tænkt over, hvordan rygsækken passer ryg, talje og skuldre. Derfor sidder rygsækken optimalt, og har hvilepunkterne de korrekte steder. Dette gør en kæmpe forskel for, hvor meget du kan bære - uanset om du er afsted én dag eller 28.

Hvilken rygsæk skal jeg vælge?


Den største forskel på modellerne er størrelsen. Det er det mest afgørende for, hvornår du skal bruge en rygsæk. Her er en lille guide til, hvornår du skal bruge hvilken størrelse.

Vores rygsække er inddelt i tre størrelseskategorier: 5-29 liter, 30-49 liter og 50-100 liter.

Dagsrygsækken


En dagsrygsæk er til dig, der skal ud og hjem samme dag, og derfor skal have småting med til dagen, men ikke skal bære på det helt store udstyr. Her anbefaler vi de tasker, der ligger i størrelsen 5-29 liter. Der er her plads til en del, og samtidig får du ikke unødigt meget vægt på ryggen. Selvom du ikke skal ud på en længere tur, er vores mindre rygsække gode kompagnoner. Det skyldes, at de har den samme teknologi som de større tasker. Hvilepunkterne er beklædt med støtte, og er sat de steder, hvor ryggen bedst kan tåle belastning. Så skåner du også ryggen på de kortere turer.

Weekendrygsækken


Skal du afsted i et par dage, kan det være en god idé at gå en størrelse op og anskaffe dig en rygsæk med en volumen på 40 til 50 liter. Her er der også plads til overnatningsudstyr som en let sovepose, regntøj, lommelygte og andre ting, man får brug for, hvis man skal overnatte.

Vandrerygsækken


Skal du overnatte mere end 3 nætter, hvor du kun har adgang til, hvad du finder i din rygsæk, kan du gå op til vores rygsække mellem 50 og 70 liter. Her er plads til mere udstyr og tøj til forskelligt slags vejr og terræn. Det er brugbart, hvis du krydser flere former for landskab. Det er dog værd at overveje, om det er muligt at pakke mindre, hvis du skal gå langt med din rygsæk på.

Her er det altid en fordel at tage så lidt som muligt med sig. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med essentielt udstyr. Oppakningens størrelse og vægt har stor betydning for, hvor langt man kan gå med sin rygsæk. Så de store størrelser er gode, hvis du skal være ude i naturen længe, men ikke skal vandre alt for langt med fuld oppakning.

Bæredygtighed hos Osprey


Osprey er ikke kun høj kvalitet, de har også etik højt på deres prioriteringsliste. Som udendørsentusiaster er det vores interesse, at naturen bevares, så vi og senere generationer kan nyde dens vidundere.

Derfor er det vigtigt at købe udstyr, hvor producenterne har fokus på bæredygtighed. Og det har Osprey. De har dannet følgende punkter, som er vejvisere for deres bæredygtige produktion:

1. De designer kun produkter i høj kvalitet, så de holder længe

2. De overproducerer ikke produkter og sælger dem til meget lave udsalgspriser

3. De benytter meget dyre materialer og stoffer og holder derfor spild på et minimum

4. Deres produkter er ikke drevet af mode, og de opfordrer ikke forbrugeren til at udskifte produkterne, før de er brugt op

5. Når det er muligt, repareres produkter med garanti i stedet for at blive erstattet med en ny

6. Når det er muligt, benytter de genanvendeligt og genanvendt materiale til indpakning, og de holder indpakning af produkterne på et minimum

Med mål som disse holder Osprey en god linje for miljøet og går imod det klassiske forbrugersamfunds tanke om hele tiden at forny og forbedre. Her sætter Osprey miljøet først og skaber en etisk profil.

Hvilken Osprey-rygsæk passer bedst


Med Osprey får du kvalitet og en stor erfaring med i rygsækken. Derfor er Ospreys rygsække gennemførte ned til mindste detalje. Du vil ikke fortryde det, hvis Opsrey bliver din næste rygsæk.
Har du spørgsmål, eller har du brug for personlig vejledning, er du mere end velkommen til at skrive, ringe eller møde op hos os i Kongens Lyngby eller på Frederiksberg. Her har vi et personale klar, der vil glæde sig til at dele ud af ekspertviden og personlig erfaring. Så får den bedste rygsæk til dine eventyr!