Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 >

Jetboil


Super effektiv gasbrænder


Jetboil laver højteknologisk kogegrej, som du kan tage med overalt i naturen. Deres gasbrændere vejer ikke meget og er nemme at have med i rygsækken på alle former for ture. De er kompakte og effektive, og de gør det nemt og hurtigt at opvarme mad og drikke, når du er lav på energi efter en lang dag i det fri. Med en Jetboil i bagagen kan du trygt udfordre dig selv til at nå langt velvidende at der venter et varmt måltid på den anden side. Drøm stort og pak småt!

Kom langt med et funktionelt og praktisk design


Jetboil har ikke overladt noget til tilfældighederne. De medfølgende gryder til deres gasbrændere er cylinderformede, så de er nemme at få plads til i rygsækken. De kommer med et praktisk beskyttelsescover i neopren, som har en isolerende effekt. Gryderne er desuden rummelige nok til at både brænderen og fødderne kan bevares og transporteres deri - så går der ikke noget plads til spilde!

Hvilken gasbrænder skal jeg vælge?


Når du vælger din Jetboil-brænder, så er det værd at overveje, hvor mange mennesker, du gerne vil kunne opvarme mad og drikke til. Brænderne har forskellige størrelser - eksempelvis er Flash Carbon-brænderen en smule større end Zip-modellen. Derudover varierer kogetiden på de forskellige brændere, så dit valg afhænger også af, hvor længe du vil vente på dit måltid eller din morgenkaffe.

Gas til brænderne


Jetboil producerer selv praktiske gasdåser, der passer til deres brændere. Gasdåserne indeholder en højkvalitetsblanding af propan og isobutan, der klarer hårde vejrforhold og giver et konstant tryk - selv når dåsen er ved at være tømt. Dåserne fås i forskellige størrelser, så du altid selv kan vælge, hvor meget du vil bære rundt på.