Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 3 >

Børn

< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Børn elsker naturen


Naturen sætter rammen for ægte kvalitetstid med børnene. Den store plads og de mange legemuligheder er fantastisk for børn, der her har plads til at lade energien flyde og fantasien udfolde sig. Som forældre kan man glæde sig over, hvor positiv indvirkning naturen kan have på børns humør. Derfor skal der ikke være hindringer for kvalitetstiden i naturen. Det sikrer Naturligvis Outdoor med vores brede sortiment af friluftsudstyr til børn. Vi har alt fra rygsække og sandaler til skihjelme og flyverdragter, så dit barn kan blive ordentligt klædt på til at være fri i naturen.


Tag børnene med i naturen og få kvalitetstid som familie. Det kan måske være svært at få børnene overtalt til, at de skal med på udflugt i naturen, men med det rigtige overtøj bliver det nemmere. Det er afgørende for naturoplevelsen, barn som voksen, at du har det rigtige overtøj på og udstyr med. Ellers kan det blive for varmt og for koldt, du kan slide din krop unødigt - og det er der ingen grund til, når det kan være ren nydelse og leg med det rigtige udstyr! Hos Naturligvis Outdoor går vi meget op i, at du får det helt rigtige med hjem til dine børn. Derfor har vi samlet nogle anbefalinger til, hvad du skal købe til dit barn.


Rigtigt tøj til legepladsen


Vi har de lækreste regnsæt til når dit barn skal lege på legepladsen, i gården eller i skoven. De lette materialer gør regnsættet behageligt at have på. Det vindtætte materiale holder kulden ude, og de flotte farver gør det populært hos børnene. Hvis det er tørt, anbefaler vi vores flotte fleecetrøjer, som er i det bløde fleecemateriale og også findes i flotte farver, så børnene er varme og kan lege frit.


Børn med på skitur


Ski er noget, man skal lære som barn for at kunne nyde det ordentligt. Sådan har de fleste det i hvert fald. Derfor er det en god investering at få børnene med på pisterne, så de kan blive sikre på ski og kan nyde denne aktive ferie. Vi har meget lækkert udstyr, som hjælper jer godt på vej. Vores fleecetrøjer er designet, så de sidder tæt på kroppen, og derfor er de optimale under en skijakke, hvis det er ekstra koldt. Eller måske om aftenen i skihytten. Vores flyverdragter er også af højeste kvalitet. Flyverdragterne er vandtætte og samtidig åndbare, så børnene kan holde en god kropstemperatur, selv når de er aktive. Vi har også gode små ting som vanter, sokker og huer, der er værd at kigge på, hvis I skal afsted på skitur.


Klæd børnene på til skovturen


Skal dit barn i skoven, især når vejret ikke er optimalt, så kan godt overtøj redde dagen. En god fleecetrøje vil holde dit barn varm, samtidig yder det bløde materiale optimal komfort. Vores design er figursyet og gør fleecetrøjerne perfekte under overtøjet. En god rygsæk er også en god idé. Så virker madpakken og ekstratrøjen ikke så tung at bære, og det hele går lidt lettere. Her har vi gode rygsække fra blandt andet Haglöfs, som er i en perfekt størrelse til børn. Både Timberland, Salomon og Teva laver sko i børnestørrelse, og det skal bare udnyttes. De lækre design i Timberlands støvler er perfekt på de kolde dage, Salomons flotte gummisko er gode til de lange gåture eller bare legen, og Tevas flotte sandaler er perfekte, hvis vejret er godt.


Børnetøj til de kolde vinterdage


Børn elsker at lege i sne, og vinteren stopper aldrig børn fra at være udenfor - som det kan stoppe os andre. De røde børnekinder og flyverdragterne er en stor del af vinteren, lige så stor som sneen selv. Derfor har vi også altid godt udstyr til vintermånederne. Vores flyverdragter er højeste kvalitet, vandtætte og åndbare, samtidig med at de holder på varmen. Ecco og mange andre mærker designer flotte børnevinterstøvler, som er gode at gå i, flotte i designet og praktiske. En god og blød fleecetrøje kan gøre underværker de dage, hvor sneen er faldet, og børnene vil være udenfor i flere timer. Vi har også tilbehør i form af forede vanter og forede huer, som holder hænder og hoved varmt.


Godt udstyr og børneovertøj til hverdagen


Godt friluftsudstyr og overtøj behøver ikke at være reserveret til særlige begivenheder. Det er også vigtigt i hverdagen. Meget af vores udstyr egner sig godt til hverdagen. Didrikson laver meget flot overtøj, der både kan bruges på udflugter og på gåturen til skole. En god børnerygsæk fra Haglöfs er oplagt at bruge som skoletaske, så bøgerne er nemmere at bære. Både Ecco, Skechers og Teva laver flotte børnesko, som kan bruges i hverdagen, så børnene kan løbe og lege frit.


Tilbage er der kun at sige: én, to, tre, leg! Når du har investeret i friluftsudstyr til dine børn, er der intet til hinder for, at de kan løbe ud i den friske luft og lege. Det kan kun blive godt!


Spørg os til råds!


Har du nogen spørgsmål til vores sortiment eller ønsker personlig rådgivning, er du meget velkommen til at komme forbi vores forretning på Frederiksberg eller i Kongens Lyngby. Her står et personale klar til at dele ud af deres ekspertviden og personlige erfaring. Du kan også kontakte os her.