Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 >

Nalgene

Med en drikkedunk fra Nalgene vil du altid bære høj kvalitet med dig på dine ture. Nalgenes drikkedunke er nogle af de bedste på markedet, og du er sikret en tæt og praktisk drikkedunk med Nalgene. Drikkedunkene er lavet i BPA og BPS fri materialer, og den ikoniske Wide Mouth kan gå i opvaskemaskinen.
< 1 2 >
< 1 2 >

Fra laboratoriet til bjergsiderne


Nalgene startede i New York i 1949. Virksomheden blev stiftet af kemiker Emanuel Goldberg, der havde udviklet de første plastikpipetter. I mange år fortsatte Nalgene med at udvikle smarte, lette og drypfri beholdere til laboratorier. Langsomt begyndte de ansatte (inkl. ejerens søn) at bruge de smarte beholdere, når de skulle ud i naturen og her blev ideen til Nalgene Outdoor født.

Nalgene drikkedunkens teknologi er rodfæstet i videnskab - en af årsagerne til, at det holder.Widemouth - Den originale drikkedunk


Den første drikkedunk "Widemouth" blev udviklet i 1970, og er i dag forsat en tidsløst og populært valg. Det er et simpelt design med fokus på enkelthed og funktionalitet, der holder hele vejen. Den er både fri for BPA og BPS og den kan komme i opvaskemaskinen. Så er det altid nemt at have en Widemouth lige ved hånden.


Bæredygtighed og sundhed


40% af verdenshavenes overflade er dækket af skrald. Af de 40% er 90% plastik, der er endt i havene efter at være blevet kasseret. Det truer biodiversiteten og økosystemerne i havet. Hver time kasseres 2,5 millioner plastikflasker i USA.

At investere i udstyr, der holder længe, holder. Det gør en forskel, og det er et af de skridt, der kan tages i den rigtige retning. Med en drikkedunk fra Nalgene mindsker du dit forbrug af engangsplastik - og samtidig er flasken lavet af sunde materialer, så det er også det sunde valg for dig.