Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >

Dametøj

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >

Outdoortøj til kvinder


Naturens åbne vidder, store himmel og friske luft er unik. Følelsen af at stå i naturen kan ikke findes andre steder. Roen er enestående. Duften er enestående. Intet bør distrahere en sådan oplevelse. Derfor er det vigtigt at være klædt i tøj, der fungerer. Så tøjet er komfortabelt og bidrager til roen - ikke fjerner den. Hos Naturligvis Outdoor har vi nøje udvalgt det bedste outdoortøj til kvinder fra de bedste outdoormærker. Du kan finde lækkert outdoor-tøj til mænd her. Vi har alt fra fleece og skibukser til vandrebukser og vandreshorts. Det er bare at gå på opdagelse!

Vi har et bredt sortiment af outdoortøj til kvinder. Der er mange måder at møde naturen på: vinter, sommer, i den spanske sol, under de danske skyer, på en gåtur, i sport. De forskellige møder giver forskellige oplevelser og kræver forskelligt udstyr. Det har vi taget højde for, så der er tøj, der kan gøre dig parat, lige meget hvordan du ønsker at møde naturen. Om det er på en vandretur ved Vesterhavets smukke diger eller på en skiløjpe, så har vi outdoortøjet til dig. Hvis du skal finde det rigtige outdoortøj til mænd, skal du kigge her.


Det perfekte tøj til vandreture


På vandreture er det meget vigtigt at have tøj på, der er komfortabelt og praktisk. Du gentager den samme bevægelse gennem en hel dag, hvilket vil sige, at områder, som er udsat for ubehag, typisk vil tage større eller mindre skade af det. Selvom det til hverdag ikke er noget, du har tænkt over.

Til vandreren har vi særlige vandrebukser og vandreshorts, der er lavet i et let og blødt materiale, som ånder godt og sidder behageligt. Typisk er de belagt med en membran, der gør dem vandafvisende. Derudover har vi også mange letvægtsskjorter, der egner sig godt til en vandres oppakning. De har samme fordele som vandreshorts, og giver god åndingsmulighed, der er vigtigt ved fysiske aktiviteter. Gå også på opdagelse i vores lette regnjakker og vindjakker, så du er klar til al slags vejr.


Godt tøj til outdoorlivet


Har du et sommerhus, sætter du sikkert stor pris på at være i naturen. Vi har meget godt tøj, der kan gøre dette nemmere for dig. Vi kan anbefale dig vores mange fleecetrøjer, der er lavet i flotte design, om du er til de farverige eller helt enkle udtryk. Fleecetrøjerne er syet, så de sidder flot og passer til kvindelig former. Det gør det også nemmere at bruge dem under en normal frakke eller trøje. En fleecetrøje til damer er perfekt til de milde sommeraftner på terrassen. Er du glad for lange gåture, kan vi også anbefale, at du tager et kig på vores dame vindjakker og dame regnjakker, der også er lavet i flotte figursyede design.


Den rigtig jakke til vandreturen


Udendørssport kræver altid godt udstyr og godt overtøj. Her har vi samlet højkvalitets outdoortøj fra store mærker, der har sponsoreret tøj til blandt andet olympiske atleter. Tag også et kig på vores jakker. Jakkerne er udviklet i materiale, der giver god åndingsmulighed og samtidig er vandtætte. Så du kan holde kropstemperaturen jævn og kan yde dit bedste! Vi har også godt tøj til under overtøjet. Her er det smart med polyester eller uld, som holder varmt, kan ånde og sidder tæt, så det ikke hindrer bevægelse. Med vores tøj er du klar til at bevæge dig.


Det perfekte tøj til skituren


Vi har alt tøj til skituren, så du er klar til at suse ned af skiløjperne og ikke skal have fokus på andet end sneen under dine ski og skihoppene foran dig. Vi har alt i skiundertøj, der skaber optimal komfort og varme. Vores uldundertrøjer sidder helt til, og med kvalitetselastik sidder de rigtigt hele dagen. Det bløde uld skaber maksimal komfort, samtidig med at det giver god åndingsmulighed. Vi har anorakker i uld og polyester, som er højeste kvalitet og holder dig varm på løjpen. Vores overtøj kommer fra mærker, der har været brugt af professionelle skisportsfolk. De sikrer ånding, fleksibilitet og varme, som er præcis, hvad du har brug for på skituren. Se også vores tilbehør i vanter, huer, sokker og andet.


Outdoortøj til hverdagen


Vores designs er lette og flotte, og vi har noget til enhver smag - om du er til det enkle udtryk eller de stærke farver. Samtidig er der fokus på funktion og komfort, så du også i hverdagen føler dig godt tilpas. Godt overtøj er vigtigt i hverdagen, både om vinteren og sommeren. Vi har et stort udvalg af vinterjakker, både korte og lange vinterjakker som er figursyet og holder dig varm og elegant i vintermånederne. Til sommeren har vi alt fra hverdagskjoler og shorts til lette vindjakker og fleecetrøjer til de milde sommeraftner.


Spændende outdoor brands


Columbia har meget godt outdoortøj til kvinder og er særligt dygtige til at udvikle flot og komfortabelt hverdagstøj. De designer kjoler, t-shirts og nederdele, men har også fra starten haft øje for udendørsbruget, og det kommer til udtryk i deres materialevalg og udførsel.


Ivanhoe er et svensk udendørsmærke, der går helt tilbage til 1946. De lægger vægt på tradition og gode kvalitetsmaterialer som uld og bomuld. Samtidig har Ivanhoe udviklet moderne teknikker og tekstiler, der giver åndbarhed, fleksibilitet og robusthed, som er en nødvendig. Denne kombination af tradition og innovation gør mærket unikt.


Haglöfs er ligeledes et stærkt svensk udendørsmærke, der også har en lang tradition. De går helt tilbage til 1914, og har været kendetegnet ved at være kvalitet, man kan regne med. Deres overtøj er noget af det mest solgte udendørs tøj i Europa, og det kommer sig af deres aldrig svigtende kvalitet, der henvender sig til både eventyreren og dem, der stort set aldrig befinder sig i naturen.


Tenson har siden 1951 sat sin lid til at skabe udendørs tøj, som er funktionelt og godt designet. De er et svensk mærke, og er førende indenfor udendørs tøj, både i regntøj, vintertøj og meget andet. Deres design er efterhånden ikonisk og de har sponsoreret olympiske stjerner.

Spørg os til råds!


Design, holdbare materialer og komfort er kendetegnene ved outdoortøjet, vi sælger til kvinder. Du er altid velkommen til at komme forbi vores forretning enten på Frederiksberg eller i Kongens Lyngby, hvis du har brug for at mærke materialet eller skal bruge rådgivning for at sikre, at du får det helt rigtige. Vores medarbejdere har stor ekspertviden kombineret med personlig erfaring og ville glæde sig over at kunne hjælpe dig, så du kan komme ud under åben himmel - klædt på til lejligheden! Du kan også kontakte os her.