Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 3 4 >

Tenson

< 1 2 3 4 >
< 1 2 3 4 >

Tenson outdoortøj

Tenson har siden 1951 sat sin lid til at skabe udendørstøj,som er funktionelt og godt designet. De er et svensk mærke, og er førendeindenfor udendørstøj, både i regntøj, vintertøj og meget andet. Deres design erefterhånden ikonisk og de har sponsoreret olympiske stjerner.

Tensonjakker er i høj kvalitet og godt design. Som de siger på svensk: "Der findes ikke dårligtvejr, kun dårlig beklædning." Det er blevet Tenson's mantra, og de er ved at udrydde dårligt vejr med god beklædning. Se Tenson dametøj her og Tenson herretøj her.


Hvem er Tenson


Tenson er et svensk mærke, der siden 1951 har haft det som sin mission at skabe kvalitetstøj til udendørsbrug. Deres ikoniske "Himalaya-jakke" er blevet solgt mere end en halv millon gange, og deres tøj har sponsoreret olympiske mestrer. De har altid formået at skabe jakker, der er praktiske og samtidig har et godt design.

Tenson har siden 70'erne udviklet teknologien i deres overtøj, således at åndbarhed og vandtæthed bliver optimal i jakkerne. Tenson har mange forskellige typer jakker, og er topmestrer i alt fra de behagelige fleecetrøjer en kølig sommeraften til eventyrerens store vinterjakker.


MPC er en vandtæt og åndbar membran


MPC er et materiale, Tenson bruger, der er særligt vandtæt. Jakkerne i dette materiale holder sig vandtætte selv efter lang tids regnpåvirkning. Samtidig har Tenson udført jakkerne således, at de fortsat er åndbare. Du får altså to elementer, som ofte er modsætninger, i samme jakke. Netop fordi Tenson er specialister i at udvikle de gode jakker. Mange af jakkerne er i et elastisk materiale, som giver fleksibilitet til de aktiviteter, som kræver bevægelsesmulighed. MPC-jakkerne er derfor perfekte, selvom du er aktiv i regnvejr. Vandet kommer ikke ind, men du har samtidig åndbarheden til at holde kroppen i den rigtige temperatur.


Hvad kan MPC-extreme?


MPC-extreme er til den vilde eventyrer, der ikke lader vejret stoppe de planlagte ture ud i det fri. MPC-extreme er det mest vandafvisende materiale. Det er altså meget modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Samtidig har det bibeholdt de gode åndingsmuligheder, som er essentielle, når du skal være aktiv. Åndbarheden gør det muligt for kroppen at holde sin temperatur reguleret på bedste vis. Det er vigtigt, når du er aktiv, at din krop har mulighed for at blive nedkølet og ånde i overtøjet. Her er MPC og MPC-extreme oplagt.


Den super lette Airpush


Airpush er et materiale, Tenson har udviklet med tanke for luft. Jakkerne er lette, så de føles luftige i brug. Og de tørrer hurtigt igen, hvis de er blevet våde. De er lette at have på, så du ikke føler dig tynget af tungt overtøj. Materialet har en densitet, der er 20-30% højere end almindeligt materiale, hvilket skaber et meget fint stof. Dette fine stof består herved af mange porrer, der giver god åndbarhed og holder vand fra omgivelserne ude.
Det lette Airpush er let og friskt, og hjælper dig med at kunne bevæge dig så problemfrit som muligt.


Dermizax med høj funktion


En del af vores Tenson jakker er beklædt med en Dermizax membran. Denne membran er udviklet med særligt henblik på at give den bedste åndbarhed og vandafvisning. Det helt særlige ved denne membran er, at den er meget holdbar. Den formår at lægge en solid struktur hen over materialets overflade. Den er givet til de jakker, som skal kunne holde til lidt mere. Derfor er Dermizax optimal, hvis overtøjet bliver mødt af en barsk natur - eksempelvis klipper og sten. Med en Dermizax jakke, er sådanne omgivelser lettere at møde.


Tenson - om du skal på udflugt i baghaven eller til foden af Himalaya


Tenson er altså god til mange forskelige udflugter. Både dem, der ikke tager dig længere end ud i baghaven, og dem, der tager dig til foden af Himalaya.
Fleecetrøjerne er i et elastisk og blødt materiale, der altid holder dig varm og behageligt tilpas. Du kan få lette jakker til vandreturen og store vinterjakker til, når det sner.

Vi har detaljerede beskrivelser af alle produkter her på hjemmesiden, men er du i tvivl om noget angående vores sortiement eller de enkelte produkter, kan du altid komme forbi vores forretning på Frederiksberg eller i Kongens Lyngby. Vi har et personale parat, der glædeligt vil hjælpe dig - både til Himalaya og baghaven. Du kan finde vores kontaktinformationer her. Så er du godt klædt på til dine eventyr!