Køb her og hent i butikButikker & kundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt kun 39,- 100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 >

Stanley

Stanley designer lækkert rustfrit udstyr til udendørsbrug. De er genierne bag den vakuumisolerede termoflaske i rustfrit stål, som de for første gang producerede i 1913. Deres lette og smarte design sikrer udstyr, der virker til perfektion. Deres termoflasker holder de varme drikke varme og det kolde holdes koldt - helt op til 10 dage. Stanleys udstyr er pålideligt og et bæredygtigt alternativ til engangsprodukter og plast. Nyd naturen mens du passer på den med Stanleys udstyr.
< 1 2 >
< 1 2 >


Stanley - perfekt isoleret beholdere


Stanleys beholdere har den mest effektive isolering, der hidtil er opfundet. En termoflaske fra Stanley består af to stålvægge med et mellemrum imellem. Dette vakuum (stilstående luft) isolerer meget effektivt. Det gør, at dine varme sager holder sig varmt i op til 24 timer, koldt i flere dage og frosset i op til 10 dage!

Da William Stanley opfandt den vakuumisolerede flaske i 1913 var det revolutionerende, og i dag er det forsat den smarteste teknologi indenfor isolering. Så kan du sikre, at kaffen holder sig varm gennem hele dagen. Stanleys flasker er også fuldstændig drypfri og i de lette stål- og plastmaterialer, er den nem at have med på farten.


Bæredygtighed hos Stanley


Når man, som vi, holder meget af at være i naturen, betyder det meget, at begå sig bæredygtigt. Det er mange ting. Det handler om, hvordan man opfører sig, når man er på eventyr, transportmiddel, kost osv.v, men det handler også om at købe bevidst. Derfor fører vi mærker, der går op i at passe godt på naturen og bidrage positivt til den bæredygtige udvikling.

At købe kvalitet er bæredygtigt. Stanleys udstyr holder længe, og du er derfor fri for at købe nyt - og er meget langt fra engangs-alternativet. At være en bæredygtig virksomheder betyder, at man tænker bæredygtigt i hele produktionskæden: materialeudvinding, arbejdskraft, transport og salg. Det har Stanley fokus på.