Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 >

Merrell

< 1 2 >
< 1 2 >

Her kan du købe Merrell sko, støvler og sandaler


Merrell har udviklet nogle af tidens bedste vandrestøvler, sandaler og vandresko. Deres designs har flere gange været nævnt som "de bedste på markedet", og deres fire kerneværdier: komfort, design, holdbarhed og alsidighed gennemskinner alle deres sko, støvler og sandaler.


Merrell mestrer vandresko og vandrestøvler


Siden begyndelsen, har Merrell mestret skodesignet til naturen. De har forstået, hvad mødet med naturen kræver og hvordan det overføres til en vandresko eller vandrestøvle. Da Merrell lancerede deres første vandrestøvle, blev der skrevet "Den bedste vandrestøvle, der nogensinde er lavet" i Backpacker Magazine.


Naturen er helt central


Dykker man lidt ned i, hvad Merrell identificerer sig med, står et billede helt klart: mennesket i naturen. Hvorfor? Fordi det er en scene, hvor friheden er stor, hvor vi kan slå os løs, være os selv og prøve vores grænser af. Den oplevelse er sigteskive for Merrell altid.

Det skaber let, fleksibelt og holdbart udstyr, der ikke tynger men øger din frihed i naturen.


Fire kerneværdier: Komfort, design, holdbarhed, alsidighed


Komfort: Merrells design har fokus på funktionalitet - og fokus på, at du har det godt, når du bruger det. Det betyder alt for din oplevelse, at du er godt tilpas hele vejen.

Design: Funktionalitet er det vigtigste, men et godt design er ikke modsætningen. Derfor sætter Merrells flotte design, smarte løsninger og innovative ideer højt på prioriteringslisten.

Holdbarhed: For dig og for klimaet så er en holdbar sko altid at foretrække. Derfor laver Merrell deres vandresko og vandrestøvler i de bedste materialer, der kan tåle sammenstød med naturen i mange år.

Alsidighed: Som noget helt særligt har Merrell fokus på det universelle design, at deres vandresko og vandrestøvler kan bruges til mere end en ting. At du kan bruge dem, når du skal gå, når du skal løbe, når du skal vandre, når du skal klatre, når du skal slappe af. Det er en god sko for Merrell, og det gør Merrell helt særlig.