Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Sandaler

< 1 2 3 >
< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

De bedste vandresandaler


I Naturligvis Outdoor har vi et stort udvalg af rigtig gode vandresandaler til kvinder og vandresandaler til mænd . Vi har mærker som Teva, Merrell, Columbia, Ecco og Scholl, der alle er nøje udvalgte mærker, valgt efter deres kvalitet, funktioner, prisklasser samt lækre designs.

Vores udvalg udgør en bred skare af sandaler til alle slags aktiviteter og behov, og vi kan med sikkerhed tilbyde dig lige den sandal, du står og mangler til sommer - om du så skal på vandring, på storbyferie, på stranden eller ud at sejle.

Sandalen er et genialt fodtøj til sommer, med både dens lethed, alsidighed, luftighed samt komfort. Den kan bruges til de almindelige sommerdage i varmen, men er også et funklende valg til storbyvandringen, vandreturen eller andre outdoor-udflugter til sommer.


Sandaler med gode såler


En af vandresandalens vigtigste punkter er sålen. Skal du ud på ujævnt og usikkert underlag, er der klart mere behov for stødabsorbering og dæmpning end, hvis du udelukkende skal bruge sandalen til hverdag.

Stødabsorberingen sørger for at mindske belastningen på ryggen, hoften og anklen - som især er vigtigt både i usikkert terræn samt, hvis man har en tung oppakning med på vandringen.

En anden regel er, at jo mere ujævnt terrænet er, jo stivere skal sålen være, så du er tilpas beskyttet mod underlaget og dermed kan komme længere uden trætte fødder.


Sandalens remme


Udover en god bund, skal sandalen også have den rigtige overdel, der passer godt til netop din fod.

I vores sortiment har vi sandaler med enten brede eller tynde remme, forskellige antal spændingsmuligheder og forskelligt slags materiale samt foring. Disse kategorier har stor betydning for, hvordan du tilpasser sandalen samt, hvor længe du kan komme uden trætte fødder.

Man kan typisk spænde sandalen ind omkring fodens tre store sener: forrest ved tæerne, ved hælen og over fodryggen, som er de tre steder, der yder den bedste støtte til fødderne. Fordi fødderne har tendens til at hæve en smule op i varmen, er det super vigtigt, at vælge en sandal man kan justere undervejs, så du får optimal støtte uanset hvad.


Hvorfor skal jeg vælge en vandresandal?


Vandresandalen er et oplagt valg til vandring i et varmt klima. Den er åben og luftig, så dine fødder har rig mulighed for at ånde ordentligt. Den yder god støtte, hvis du har tung oppakning med, og så sidder den godt og stabilt fast på din fod - i modsætning til en klipklap f.eks.

I modsætning til en sko eller støvle, er sandalen også smartere i fugtigt klima og vådt terræn, idet den er mere hurtigttørrende. Dog yder den ikke samme niveau af beskyttelse mod slag og løse sten, fordi den netop er åben - men her kan man overveje at gå på kompromis med de to kategorier, og anskaffe sig en sandalsko, der altså er luftig som en sandal, men beskytter som en sko.


Vi har også almindelige sandaler og klipklapper


Hvis du ikke er på udkig efter den mest avancerede vandresandal, har vi også sandaler og klipklapper til helt almindelig hverdagsbrug. Disse sandaler yder endnu god støtte og stabilitet - så du stadig er sikret sunde og fornuftige fødder - bare uden de tekniske funktioner, du skal bruge på en vandretur. I dette sortiment har vi f.eks de trendy Scholl sandaler, smarte badetøfler og andre lækre fritidssandaler.


Hvilken vandresandal skal jeg vælge?


Vi har et enestående udvalg af forskellige slags vandresandaler, så du er god mulighed for at finde lige præcis den sandal du har behov for. Valget af den perfekte vandresandal kommer an på, om du skal ud i ujævnt og løst terræn, om du skal i nærheden af vand og strand, hvilken prisklasse du vil i og hvilket klima du befinder dig i.

Vi i Naturligvis Outdoor står altid klar i vores butikker, både på Frederiksberg og i Lyngby, til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige sandal.
Vi har desuden ofte særdeles gode tilbud på vores sandal sortiment - så kom og kig forbi og få hjælp til at vælge den perfekte, du kan bruge hele sommeren!