Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 >

Teva


Er Teva sandaler gode vandresandaler?


Du kender sikkert følelsen. Det er sommer og bagende udenfor, men du tøver alligevel med at tage sandaler på. Mange sandaler gnaver og sidder ustabilt på foden - irriterende også selvom du blot skal i skole eller på kontoret. Derfor er et par gode Teva sandaler guld værd, når du skal bevæge dig udenfor, når det er varmt. Det gælder både på stranden, på arbejdet eller på vandreruten. Her på siden har vi samlet Naturligvis Outdoors store og alsidige udvalg af Teva sandaler. Kig og find din næste herre sandal eller dame sandal her.

Teva sandaler siden 1984


Teva har siden, Mark Thatcher skabte den ikoniske Hurricane sandal, været en mastodont inden for sit felt - og med rette. Det israelsk funderede og amerikansk ejede fodtøjsmærke har siden 1984 udviklet og produceret hårdføre sandaler til vandring i et unikt og ikonisk design.

Teva betyder på hebraisk, natur, og Thatcher skabte den første Teva sandal netop dér, hvor bjergene er høje og floderne dybe.

I dag er Teva et alsidigt og robust brand, der leverer høj komfort, robust design og gode funktioner til både vandring og hverdag. Teva sandaler bringer dig, med deres universelle strop system, deres klassiske design og med bjergluft i lungerne, tættere på stierne og på den natur, som de også selv udspringer fra.


Teva sandaler til solskin og vandring


Når vejret er varmt, og solen skinner er et par åbne og luftige sandaler et fantastisk fodtøj. Teva skaber gode og hårdføre sandaler, du kan gå langt i uden at blive træt eller overanstrenge foden. Der er både dame sandaler og herre sandaler, der egner sig godt til vandreruten eller storbyferien, hvor du skal gå langt.

Skal du blot slænge dig i solen ved havet eller på terrassen, vil du takke dig selv for at have valgt de letteste og mest luftige klip klap sandaler til damer eller klip klap sandaler til mænd.

Også Ecco sandaler og Merrell sandaler er alsidige, robuste og behagelige til vandring, hverdag og den ultimative afslapning.


Hvornår skal jeg vælge Teva sandaler til vandring?


Vandresandalen er et utroligt robust og behageligt stykke fodtøj, når klimaet og vejret er varmt.

Vandresandalen støtter og stabiliserer dog ikke i ligeså høj grad som Teva vandrestøvlen og Teva vandreskoen. Det er derfor værd at overveje, hvilken slags vandretur du skal på, inden valget falder på vandresandalen.


Klimaet og temperaturen


Det varme vejr er selvfølgelig en afgørende faktor for, om sandalen vil være det fortrukne fodtøj på vandreruten. Sandalerne lufter naturligt mere, hvilket gør dem fantastiske, når solen skinner og temperaturerne er høje.


Terræn og oppakning


Da sandalerne ikke har det høje skaft som vandrestøvlen eller vandreskoen vil de heller ikke yde den samme støtte og support. Derfor egner sandalerne sig bedst til vandring, hvor oppakningen er lettere og terrænet forholdsvis farbart. Fordelen ved sandalerne er deres luftige struktur, der gør dem fantastiske i varmt eller regnfuldt vejr. I vanskeligt terræn kan du få vandresandaler med en ekstra forstærkende snude.


Kan man vaske Teva sandaler?


Uanset om det er et par robuste vandresandaler eller de lettere flip flap sandaler er det luftige fodtøj et skønt og herligt valg på de varme sommerdage. Derfor er det også alfa omega at rengøre og vedligeholde sine sandaler. Det sikrer, at sandalerne beholder deres gode egenskaber, og samtidig forlænger det levetiden markant.


Lunt vand, ingen sæbe


Det vigtigste at gøre rent på Teva sandalen er ydersålen, da det er denne der er i direkte kontakt med terrænet. Tag en klud eller en børste, der ikke er for hård eller strid og gnub nænsomt med lunt vand uden sæbe. Samme metode kan foretages på resten af Teva sandalen. På den måde fjerner du sand, jord, græs og grus, der sætter sig i skoene fra terrænet. Består dine sandaler eller sko af læder er det en god idé at behandle overlæderet med voks.

Undgå altid at putte dine sandaler i vaskemaskinen, da dette, trods det er effektivt, slider på syningerne og materialerne.


Få de rigtige sandaler på


Teva har i mange bevist deres værd på markedet. Med øje for funktionelt design og robuste egenskaber leverer de både vandresko og vandrestøvler, sandaler og flip flop sandaler til herre og dame, til hverdag og vandring.

Hos Naturligvis Outdoor har vi et stort udvalg af Teva dame sandal, herre sandal og billig sandaler. Derfor står vi også klar i vores to butikker på Frederiksberg eller i Kongens Lyngby, til at give dig personlig og professionel vejledning, så du kan komme sikkert afsted på rejse.