Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 >

Grangers


Imprægnering og rens til dit outdoor-udstyr, -fodtøj og -beklædning.


Grangers er et britisk mærke, der siden 1937 har specialiseret sig i at beskytte både dig, dit udstyr og miljøet. Vedligeholdelse og rengøring af dit fodtøj og udendørsgear er en del af friluftslivet, da de vandafvisende overfladebehandlinger og membraner med tiden slides væk og bliver mindre effektive, hvis du ikke passer og plejer det ordentligt. Heldigvis har Grangers et bredt sortiment af specialiserede produkter, der renser, vedligeholder og forstærker kvaliteterne af dit udstyr uden hverken at skade naturen eller dine produkter.

Vi har valgt at have et stort udvalg af produkter fra Grangers, fordi vi kan stå inde for deres kvalitet - og så ved vi, at de holder, hvad de lover, når de siger at deres produkter øger levetiden på både dame- og herretøj og vandresko og -støvler, og de går, ligesom os, højt op i, at vind og vejr aldrig skal være en hindring for et muligt eventyr!

Miljøvenlig beskyttelse mod alle elementer


Alle Grangers produkter er PFC-fri og blue-sign certificerede, hvilket er en garant for, at de er produceret på bæredygtig vis. Grangers har i forvejen mere end 80 års erfaring med at udvikle plejeprodukter til dit outdoor-udstyr og beklædning, men sørger stadig for konstant at udvikle og forbedre deres produkter ved hjælp af den seneste teknologi - så du altid kan være sikker på, at teknologierne og effektiviteten altid er helt i top.

Grangers var de allerførste i verden til at lave vandbaserede beskyttelsesprodukter der ikke skader vores omgivelser, og det er også derfor at alle deres produkter er PFC-fri. Siden 1937 har de løbende udviklet nye, forbedrede produkter, hvor selv al emballagen er af bæredygtigt plastik.

Frem for alt, lover Grangers plejeprodukter i topkvalitet, der sætter miljømæssigt ansvar i forreste række, så du kan bruge deres produkter med allerbedste samvittighed.

Grangers giver dit udstyr en længere levetid


Grangers producerer et bredt udvalg af specialiserede vaske- og plejemidler til forskellige materialer og membraner, hvor du finder produkter til både vandresko og -støvler og herre- og dametøj i henholdsvis spray, fast og flydende form. Uanset om du vil imprægnere dit udstyr og forstærke vandtætheden og forbedrer åndbarheden, eller om du er på jagt efter skånsomme rengøringsmidler til fodtøj og beklædning med membraner, så er Grangers et oplagt valg, hvis du vil have den bedste pleje og rens.

Vores sortiment består af produkter til pleje og rens til alt fra uld, læder, dun mm., så du har mulighed for at finde det produkt der passer bedst til dit udstyrs samt beklædnings materialer og behov.

Hvordan bruger du Grangers produkter?


Hele produktsortimentet er nemt at anvende, så du uden besvær kan holde alt dit udstyr ved lige til din næste udflugt. På hvert produkt står nøje beskrevet, hvordan indholdet bedst påføres eller anvendes. Vejret er altså hverken en hindring eller en slidfaktor, blot du tager Grangers i brug.

Hvis du har nogen tvivl om, hvilke produkter dit udstyr skal bruge eller, hvordan det påføres optimalt, kan du altid komme forbi en af vores butikker i Lyngby eller på Frederiksberg og spørge vores søde medarbejdere, der altid står klar med svar, til råds, og så skal de nok hjælpe dig godt på vej mod den bedste pleje og rens af dit outdoor-udstyr, -fodtøj og -beklædning.