Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 3 4 >

Kari Traa

< 1 2 3 4 >
< 1 2 3 4 >

Lækkert funktionelt undertøj fra Kari Traa


Kari Traa er stiftet af den professionelle norske skiløber af samme navn. Da Kari i sin tid konkurrerede, var hun ikke tilfreds med udvalget af sportstøj til kvinder, og derfor begyndte hun at lave sit eget. Interessen var stor, og det udviklede sig til en international forretning, der i dag er kendt for høj kvalitet og funktionalitet.

Kari Traas praktiske tøj og tilbehør er ideelt til skiløb, vandring og mange andre udendørsaktiviteter. Med smukke mønstre, der er inspireret af norsk natur og skandinaviske traditioner, kombinerer Kari Traa det stilfulde med det behagelige. For alle kvinder med en aktiv, eventyrlysten livsstil!

Fra olympisk mester til kvalitetsbevidst sportsbrand


Som tredobbelt mester i freestyle-ski har Kari Traa brugt sine egne erfaringer fra skisporten til at skabe de bedst mulige produkter til sportsudøvende kvinder. I sin tid havde Kari selv svært ved at finde tøj og udstyr, der ikke kun var gråt og sort, og derfor begyndte hun at strikke farverige huer. I 2002 blev denne kreative hobby til en forretning, og sortimentet er løbende blevet udvidet. Siden 2006 har Kari Traa markeret sig internationalt med sine bløde, mønstrede styles, der er blevet populære verden over. Vi forstår godt hvorfor!

Designs der gør oplevelser bedre


Alle Kari Traas produkter er skabt til aktiviteter med høj intensitet. Sortimentets materialer er valgt med omhu for at give den bedste komfort og performanceevne, og det kan mærkes. Flere steder er grundmaterialerne kombineret med paneler af firevejsstrækbart materiale, der sikrer bevægelsesfrihed og en god pasform, så du aldrig skal føle dig begrænset.

For kvinder - af kvinder


Kari Traas slogan “for girls - by girls" er ikke blot til pynt. Udover at Kari selv startede sit brand med målet om at producere kvalitetsudstyr til kvinder, har brandet med kvinder i forsædet lanceret en række kampagner, der har skabt synlighed omkring usunde kvindeidealer og præstationskultur. Kari Traa er fortaler for at kvinder såvel som mænd skal dyrke eventyret, udforske naturen og nyde livet.