Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 >

Aigle

Aigle har designet kvalitetsgummistøvler i Frankrig siden 1853. Deres gummistøvler i ægte gummi er højeste kvalitet, og sikrer at du har ordentligt fodtøj, når det regner - og at du har godt fodtøj mange år frem. Gummistøvlerne er håndlavet i Frankrig, og de er individuelt testet, inden de bliver kvalitetsgodkendt til at blive solgt. Med en gummistøvle fra Aigle er du sikret kvalitet og flot design. Se også deres sortiment af lækre jakker og støvler.

Aigle - Kvalitet kræver tid


Aigles gummistøvler er håndlavet i Frankrig efter en klassisk skosnedkerteknik. For at kunne varetage jobbet fuldt ud, skal man gennem to års træning / uddannelse. Så høje er kravende for de gode gummistøvler. Gummistøvlerne gennemgår ligeledes en omfattende test inden de ærkleres egnede til salg. Kvalitet kræver tid.


Gummistøvler til mange lejligheder


Den franske designbaggrund skinner tydligt igennem hos Aigle, der længe har eksperimenteret med den klassiske gummistøvle. Udtrykkene spænder vidt - fra den klassiske arbejdsgummistøvle i militærgrøn til fikse korte gummistøvler i blankt sort gummi. Det er altid samme kvalitetsgummi og holdbare design - der dækker dine behov uanset, om du skal malke eller matche din trenchcoat.


Hvordan skal jeg vedligeholde mine gummistøvler?


Gummi er et naturligt materiale, og derfor er det også vigtigt at vedligeholde det, så det bibeholder sine naturlige egenskaber. Når du har brugt dine gummistøvler, kommer du langt ved at tøre dem af med lidt sæbevand. Det gør, at skidt m.v. ikke trænger ind i gummien og arbejder. Lad dem lufttøre. Undgå altid stille dine gummistøvler for varmt eller i direkte sollys, da det kan tørre gummien ud og forårsage sprækker.
En gang hver tredje måned - eller pr. sæson, afhængigt af hvor ofte, du bruger dine gummistøvler - skal de gives ekstra næring. Dertil har vi diverse produkter, der holder gummiet smidigt og mættet. Se her. Så kan du have din gummistøvle meget længe.