Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
< 1 2 >

Rohner

Rohner designer strømper i den bedste kvalitet. De designer og fornyer sig hele tiden - og har altid det bedste for øje. Deres materialer spænder fra bomuld og uld til cashmere og merinould. Rohner designer lækre vandresokker, skisokker og sokker til hverdagsbrug - så du altid har det bedste, uanset hvor du er på vej hen.
< 1 2 >
< 1 2 >

Rohner - højeste kvalitet af sokker - det gør en forskel


Rohner har viet al deres tid til at designe de bedste sokker, du kan få. Uanset om du skal have vandresokker, skisokker, almindelige sokker eller andet - Rohner har designet den perfekte sok.

Det gør en stor forskel for din oplevelse af at bevæge dig i naturen, hvilken sok du har på. Både form og materiale har afgørende betydning for, om du får vabler, om din fod hæver, om den kan ånde og om den kan komme af med varmen.Den særlige Rohner innovation


Rohner Air Channel System R.A.C.S.: Rohner har udviklet små "rum" i deres materialer, der tillader fugt og damp at blive opbevaret og diffundere ud af sokken. På den måde holdes der en behagelig temperatur, og sokken vil ikke virke våd. Det er helt afgørende for komfort og vabeldannelse.

Non-slip ankel og støtte: Rohners sokker er vævet i konisk vævning, der tillader et elastisk fit, der derfor garanterer et perfekt fit.

Anatomisk venstre/højre sokker: Rohners sokker er forskellige til venstre og højre fod, så du er sikret, at sokken passer nøjagtigt til foden.

Nummererede sokker: For at undgå mix-up mellem sokkerne i vask, er de nummererede individuelt.


De forskellige typer sokker, du kan få hos Rohner


Bomuld: Bomuld er et naturmateriale, der er et af de mest brugte materialer i tekstiler. Det er blødt, kan absorbere meget vand og luftafvisende. Derfor er det optimalt til beklædning og ligeså til hverdagsstrømper.

Uld: Uld bruges hyppigt i outdoortøj. Uld er naturligt udviklet til at fungere som varmelegeme og har derfor unikke egenskaber fra naturens side. Det er meget varmeisolerende, og derfor optimalt til vinter outdoor. Uld er samtidig temperaturregulerende og vil derfor arbejde anderledes, hvis det er varmt, og forsat være behageligt. Uld er meget vandabsorberende og vil ikke virke våd, hvis du sveder, og da uld er organisk, arbejder det hele tiden og er stort set selvrensende, så lugt m.m. mindskes.

Merinould: Merinould er uld fra Merino får, og er noget af det fineste uld, der findes. Det er ekstra blødt, skinnende og åndbart. Merinould har ekstra fine fibre, der forfiner dets egenskaber og gør det perfekt til tekstiler - især til outdoor, fordi det i endnu højere grad end almindeligt uld er vandabsorberende, temperaturregulerende og skidt/lugt afvisende.

Cashmere: Cashmere er et meget eftertragtet tekstil, der har mange af de samme egenskaber som uld - uden at være kløende. Cashmere er lavet af inderpelsen på en ged, som er ekstra blød.