Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt til pakkeshop 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed
Køb 3 spar 33%

Fibre Light SupeR Black

Rohner

DKK 149,95
På lager
 • Beskrivelse

  Strømpen til den glade vandrer


  Strømperne her er et must-have for den glade vandrer og udfordrede ude-entusiast. Strømperne er stødabsorberende og tætsiddende, sorte og behagelige. Med en blød og lækker polstring sikres, at den skabte varme transporteres rundt i det komfortable og åndbare materiale. Fødderne holdes varme og kolde om sommeren takket være det super lækre materiale i merinould.

  Strømperne er desuden svedtransporterende, en nødvendig egenskab i den udfoldende aktivitet som vandring og hiking er. Ideel er sokken nemlig til udfordringer, der bringer vægten ned i fødderne. Sokkerne går op til midt på læggen.

  Du vil opleve et par alsidige sokker, lige til tasken. Ja, for de fylder ikke meget i en taske. Men sikkert er det, at de fylder dine tankebaner, hvis de ikke er med.

  Kolde, frosne og svedige tæer er ikke bekvemt, endsige belejligt i udelivets svedrige og svedige oplevelser. Læg dem først i kurven og sidenhen i tasken, så sender vi dem naturligvis til dig og ønsker god ferie.

  Se mange flere vandresokker her.


 • Gaveindpakning
  Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

  Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

  I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
  1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
  2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


  Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
 • Afhent selv i vores to butikker
  Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

  Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

  Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
 • Fragt & Levering
  Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
  Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

  Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

  Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
  Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
  Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter